Διακοφώτης: «Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να στηθεί η κλήρωση, ας δοκιμάσει»

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης ο οποίος μίλησε για την σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, και το κατά πόσο αυτή μπορεί να...στηθεί, ως απάντηση στις σαφείς αιχμές του Θόδωρου Καρυπίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να στηθεί η κλήρωση: «
Όχι δεν γίνεται αυτό. Αν κάποιος νομίζει οτι μπορεί να την στήσει, εμείς μπορούμε να του δώσουμε τα 8 ζευγάρια και να την κάνει αυτός την κλήρωση. Φαίνεται στην κάμερα εξάλλου. Εγώ προκαλώ όποιον θέλει να έρθει να το δοκιμάσει, να δούμε αν τα καταφέρει. Μόνο από τύχη γίνεται αυτό, δεν υπάρχει κλήρωση που να στήνεται. Υπάρχει η γραμματέας της επιτροπής, ο προϊστάμενος των διοργανώσεων και ο cameraman. Η διαδικασία γίνεται όπως πρέπει να γίνεται. Ξέρετε πολύ καλά ότι αν υπάρξει κάτι μεμπτό και το γνωρίζει κάποιος πλέον δεν είναι ασφαλές. Ξανά λέω, όποιος θέλει να το δοκιμάσει και να βγάλει τα ζευγάρια ας το κάνει».

Για την απουσία των εκπροσώπων από την σημερινή κλήρωση: «Από πέρσι τον Μάρτιο η τακτική που επικρατεί είναι να υπάρξει όσο λιγότερος κόσμος γίνεται μέσα στα γραφεία. Οι επιτροπές, και η εκτελεστική γίνονται με τηλεδιασκέψεις. κάποιοι είναι παρόντες και κάποιοι από το σπίτι τους. Τα μέτρα προστασίας είναι αυτά που μας δίνουν οι ειδικοί. Δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα αμφισβήτησης της κλήρωσης». 
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.