«Ο Ολλανδός Varίστας έκανε τουρ στην Ελλάδα και ο Κλάτενμπεργκ είναι για γιορτές στην Αγγλία!»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2020

Τις αποφάσεις του Ολλανδού διαιτητή και του Varίστα στο παιχνίδι του Άρη και του ΠΑΟΚ αξιολόγησε ο παλαίμαχος διαιτητής, Παναγιώτης Βαρούχας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστηρίζοντας ότι ο Κλάτενμπεργκ τους έχει μπερδέψει όλους και τονίζοντας ότι πρώτο ματς έγιναν φάσεις εντός περιοχής και δεν τα πήγαν καλά οι ξένοι διαιτητές. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορεί ο Ολλανδός να κάνει τουρ διαμονής στην Ελλάδα. Δεν μπορεί οι διαιτητές να μην κάνουν χρήση VAR. Παραποίησαν τα πάντα. Οι ξένοι διαιτητές ήρθαν γιατί έδωσαν δικαιώματα οι Έλληνες. Είδαμε καλές διαιτησίες από τους ξένους μέχρι τώρα. 

Πρώτη φορά έγιναν λάθη εντός της περιοχής και δεν τα πήγαν καλά. Εκ του αποτελέσματος, βλέπουμε ότι υπάρχει επικινδυνότητα. Ο Κλάτενμπεργκ έχει πάει για Χριστουγεννιάτικες γιορτές στην Αγγλία. Νομίζω ότι μας κοστίζει ενάμισΙ χιλιάρικο την ημέρα. Μεγαλύτερη ευθύνη έχουν αυτοί που τον έφεραν. Ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει, τώρα τι;

 Την περασμένη Κυριακή σε ποιο ματς ήταν ο varίστας; Ήταν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Πόσες μέρες είναι εδώ στην Ελλάδα; Πηγαινοέρχεται ή μένει εδώ; Αυτός έχει μπερδέψει και τους διαιτητές. Τη μια λέει είναι πέναλτι, την άλλη δεν είναι. Οι διαιτητές της Super League 2 γιατί δεν παίζουν; Μόνο τέταρτοι είναι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.