Διαγόρας - Πανσερραϊκός 0-1: Διπλό «κορυφής» για τους Σερραίους

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2023

Ολοκληρώθηκε το... κυρίως πιάτο της 10ης αγωνιστικής της Super League 2, με τον Πανσερραϊκό να είναι ο μεγάλος κερδισμένοςς. Οι Σερραίοι που αντιμετώπιζαν εκτός έδρας τον Διαγόρα Ρόδου, έκαναν τον καθήκον τους και πήραν τους τρεις βαθμούς με γκολ του Τάσου Παπάζογλου στο 57'.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την απρόσμενη απώλεια του ΠΑΟΚ Β' εντός έδρας (ήττα 0-1 από τον Αλμωπό) και πλέον βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς... συγκάτοικο, με 25 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές.

Μάλιστα αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα και 9η αν προσθέσουμε και τις δύο του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου. Πλέον οι Σερραίοι στρέφουν την προσοχή τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος που θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Τετάρτη (18/1 17:30) την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Διαγόρας (Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης (69′ Τάτσης), Μανιώτης, Καραμάνης (69′ Βουργουτζής), Παπαϊωάννου, Παραστατίδης, Σταμέκοβιτς, Μιχόπουλος (69′ Λούκιτς), Αρίας (46′ Πετράκης), Γκρόζντανιτς.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Στίνα, Θυμιάνης, Μούργος, Σοφιανός, Κανίς (70′ Κατσαντώνης), Σαΐντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.