Διαγωνισμός για την ακτή και το Camping της Αγίας Τριάδας

Metrosport Team18 Μαΐου 2021

Μέσα στο δ’ τρίμηνο του 2021 αναμένεται να αρχίσει ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του παραθαλάσσιου ακινήτου στον οικισμό της Αγίας Τριάδας στον Δήμο Θερμαϊκού, έκτασης 126,6 στρεμμάτων.

Το ακίνητο έχει εκτεταμένο αμμώδες παραλιακό μέτωπο μήκους περίπου 600 μ. Εντός της έκτασης υφίστανται παλαιές και εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις, υποδομές και camping. Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου λόγω της εγγύτητάς της με τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και της εύκολης προσβασιμότητάς της προσελκύει επισκέπτες από τη Βόρεια Ελλάδα και τη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το ακίνητο προσφέρεται για ανάπτυξη χρήσεων Τουρισμού-Αναψυχής ή/και Παραθεριστικής Κατοικίας.

Γενικότερα μέσα στο 2021 αναμένεται να προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί για την αξιοποίηση πέντε τουριστικών assets που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό του το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αξιοποίησης που εγκρίθηκε τις προηγούμενες ημέρες από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ).

Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του έτους αναμένονται εξελίξεις σχετικά με την εκμετάλλευση, εκτός της ακτής και του Camping της Αγίας Τριάδας, της μαρίνας του Αργοστολίου, της ιαματικής πηγής Λουτρόπολης Καμμένων Βούρλων, του camping των Καμμένων Βούρλων και της ιαματικής πηγής Θερμοπυλών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.