Διαφωνία Δημητριάδη-Χατζησαρόγλου για το βοήθημα των 12 εκατομμυρίων

Metrosport Team18 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατσησαρόγλου, και μίλησαν για το βοήθημα των 12 εκατομμυρίων ευρώ που ανακοίνωσαν Σταϊκούρας-Αυγενάκης για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε Σάββας Δημητριάδης:

«Το ευχάριστο είναι ότι μπήκαν στη διαδικασία να ανακοινώσουν νούμερο. Το θέμα είναι πως πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τα χρήματα. Πρέπει να απλουστευτούν οι διαδικασίες. Ας γίνει μια αρχή και ας διεκδικήσουμε στη συνέχεια κι άλλα χρήματα. Αυτό που γίνεται με τα 200 έγγραφα και ένα σκασμό χρήματα για να αποκτήσουν τα συγκεκριμένα έγγραφα είτε να κάνουν εκλογές με δικαστικό αντιπρόσωπο, πρέπει να υπάρξει μια παράταση για να μπορέσουν να προλάβουν τα σωματεία. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 30/6 για τις προεγγραφές».

Μεταξύ άλλων όσα είπε ο Γιώργος Χατζησαρόγλου:

«Πέρασαν 16 χρόνια από την τελευταία επιχορήγηση των σωματείων, δεν συμφωνώ πως αυτό το ποσό είναι ικανό για να ανταπεξέλθουν για να δείξουν πως βοηθάει η κυβέρνηση. Θέλω να συγχαρώ τον κ.Ορφανό με την θητεία του, πριν μπει ο Σεπτέμβριος ήξεραν τα σωματεία πόσα χρήματα θα πάρουν, είναι ο μοναδικός υπουργός που το έκανε αυτό. Αρκετοί παράγοντες λένε πως με τόσα λίγα χρήματα και τέτοια δύσκολη διαδικασία, προτιμούν να μην τα πάρουν καθόλου και να τα χαρίσουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.