Δια χειρός Αριγίμπι βήμα παραμονής για τον Παναιτωλικό απέναντι στον Βόλο!

Metrosport Team07 Μαρτίου 2021

Τρεις βαθμούς που μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά πολύτιμοι για την ομάδα του Παναιτωλικού χάρισε ο Αριγίμπι ο οποίος λύτρωσε το σύνολο του Τραϊανού Δέλλα στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Βόλο.

Οι φιλοξενούμενοι σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικούσαν βαθμολογικά κάτι κατάφεραν να κρατήσουν το «0» για 75 λεπτά αλλά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στις ορέξεις του Αριγίμπι που κατάφερε να πάρει την ομάδα του από το χέρι και να της προσφέρει τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της παραμονής στη Superleague.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν από νωρίς το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ, ωστόσο οι τελικές του Καρέλη στο 18΄ και του Αριγίμπι στο 28΄δεν ήταν ικανές για να νικήσουν τον Κλέιμαν. Με τη σειρά τους οι παίκτες του Λόπεθ είχαν μία ευκαιρία άξια αναφοράς στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπαριέντος που βρήκε στον Βάντερσον και δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο,  η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και είχε τις δύο ομάδες να κινούνται στο ίδιο τέμπο μέχρι ο Αριγίμπι να «οπλίσει» και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν προσφέροντας μία σπουδαία νίκη στον μαραθώνιο της παραμονής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Μεντίνα (70΄Τσιγγάρας), Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Περέιρα, Εντινγκά, Ντάλσιο (84΄Μαλής), Μάζουρεκ (83΄Ντουάρτε), Ντίας (54΄Ταχάρ), Αριγίμπι, Καρέλης (70΄Ματσόλα)

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Σάντσες, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Τσοκάνης (76΄Μπουένο), Ριένστρα (66΄Μπαρτόλο), Νίνης, Μπαριέντος, Μαρτίνες, Δουβίκας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.