Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, «καθάρισαν» οι αλλαγές για τον Ολυμπιακό

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2020

Οι αλλαγές βοήθησαν τον Ολυμπιακό, που επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Πιεστικός Αστέρας, μπλόκαρε ο Ολυμπιακός

O Αστέρας Τρίπολης δεν φοβήθηκε τον Ολυμπιακό, μπήκε στο «Καραϊσκάκης» και προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του. Έκλεισε καλά τους διαδρόμους, πίεζε ασφυκτικά τους γηπεδούχους και προσπαθούσε να φτάσει στην αντίπαλη εστία. Οι «ερυθρόλευκοι» μπλόκαραν στην άμυνα των φιλοξενούμενων και δεν ήταν τόσο δημιουργικοί.

Στο 22ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ραντζέλοβιτς νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Παπαδόπουλο. 10 λεπτά αργότερα ένα πλασέ του Εμβιλά πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 36΄οι Αρκάδες έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ αλλά την κεφαλιά του Αλί Μπάμπα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Τζολάκης.

Ο Φορτούνης άλλαξε τη ροή του αγώνα

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέποντας ότι η ομάδα του δυσκολευόταν στο δημιουργικό κομμάτι αποφάσισε να περάσει στο παιχνίδι Φορτούνη και Μασούρα στην έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Πορτογάλος δικαιώθηκε για τις επιλογές του αφού με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Έλληνας μέσος παίρνοντας την πάσα από το Ραφίνια, έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μασούρας διπλασίασε τα τέρματα για τους Πειραιώτες.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν πτοήθηκε, ανέβασε ρυθμούς και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο 77΄ένα σουτ του Σίτο μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα ο Ραφίνια δεν είδε τον Τασουλή που ερχόταν από πίσω αλλά η κεφαλιά του αριστερού μπακ πέρασε εκτός. Στο 88ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν και τρίτο τέρμα όταν ο Φορτούνης πέρασε στον Χασάν, ο Αιγύπτιος από δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Μασούρας προ κενής εστίας πλάσαρε εύστοχα. Το σκορ δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (86΄Καφού), Καμαρά, Εμβιλά (46΄Φορτούνης), Βαλμπουενά (72΄Μπρούνο), Ραντζέλοβιτς (46’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (67΄Χασάν).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Τιλίκα (68΄Κρέσπι), Μπαράλες, Μουνάφο (84΄Ιγκλέσιας), Σουάρες (46΄Καστάνιο), Ριέρα (68΄Φερνάντεζ), Κώτσιρας, Αλί Μπαμπά (56΄Σίτο).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.