Δεύτερες σκέψεις για τον Ματέι Βίντρα

Γιώργος Στράντζαλης22 Νοεμβρίου 2022

Εκεί που φαινόταν πως ο Αρης θα εγκαταλείψει την περίπτωση του Ματέι Βίντρα, δεύτερες σκέψεις επαναφέρουν τον Τσέχο επιθετικό στην “επιφάνεια” και δεν αποκλείεται να γίνουν εκ νέου συζητήσεις μαζί του με την προοπτική της συνεργασίας.

Η περίπτωση του 30χρονου επιθετικού απασχολεί τον Αρη από τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε πριν από μερικές εβδομάδες αλλά οπισθοχώρησε για τους εξής δύο λόγους. Ο πρώτος αφορά το ρίσκο, που δεδομένα εμπεριέχει, μετά τον τραυματισμό που είχε ο Τσέχος φορ στο γόνατο και της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε τον Απρίλιο. Ο δεύτερος λόγος αφορά στην απροθυμία του Βίντρα στην προοπτική που του εμφάνισε ο Αρης, με την πρόταση-πρόσκληση να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων και αναλόγως της κατάστασής του να παρθεί η τελική απόφαση για συνεργασία.

Φαίνεται όμως ότι οι Κιτρινόμαυροι δεν εγκατέλειψαν παντελώς την περίπτωσή του και μετά από δεύτερες σκέψεις θα επιδιώξουν μια ακόμη συζήτηση μαζί του. Στην εξίσωση μπήκαν η ικανότητα του Βίντρα στο σκοράρισμα και οι παραστάσεις του (σσ μεγάλη θητεία στην Premier League), γνωρίζοντας βέβαια ότι δεν πρόκειται για έτοιμη λύση. Ο Τσέχος θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλον έναν μήνα για να επανέλθει σε δράση, που σημαίνει ότι αν ο Αρης προχωρήσει στη μεταγραφή του τότε θα το κάνει με την προοπτική ουσιαστικής του ένταξης στο σύνολο λίγο πριν από τα play off. Σε κάθε περίπτωση το θέμα θα συζητηθεί με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, όταν αυτός έρθει στη Θεσσαλονίκη για τις υποθέσεις των Νταρίντα και Μπράμπετς, μιας και είναι κοινός ατζέντης των τριών Τσέχων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.