Δεβρίκης: «Των Λύκων είναι σαν κλασικό αγγλικό γήπεδο»

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2020

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος (φωτογραφία) σκέφτεται να επενδύσει στο γήπεδο των Λύκων. Για τις προοπτικές αυτής της κίνησης μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Δημήτρης Δεβρίκης, γενικός αρχηγός της ομάδας εκείνη την εποχή.  

«Το γήπεδο το ξεκίνησε 1996 ο συγχωρεμένος ο Κώστας Ηλιάδης, όταν ανέβηκε η ομάδα στην Δ' Εθνική και είχε προοπτικές για Γ' Εθνική. Του κόστισες 1 δις δραχμές μαζί με το οικόπεδο. Είχε τα πάντα σάουνα, πλυντήρια, τα μπάνια ήταν όλα μαζί. Για να καταλάβετε παίζαμε Κύπελλο με την ΑΕΚ και στη Νέα Φιλαδέλφεια οι ποδοσφαιριστές έκαναν όλοι μαζί ντους και εδώ ήταν ξεχωριστά. Πιστεύω, βέβαια, ότι τώρα οι εγκαταστάσεις έχουν λεηλατηθεί, τόσα χρόνια εγκαταλελειμμένες. Έχουν γίνει μεγάλες καταστροφές» είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

«Υποδομή υπάρχει. Έχει 2.700 καθίσματα, ενώ στην πίσω κερκίδα ήταν σκοπός να γίνουν 5.000 θέσεις, όταν ο Ηρακλής είχε φύγει από το Καυταντζόγλειο λόγω της Ολυμπιάδας, πριν πάει στο γήπεδο του Μακεδονικού. Πιστεύω ότι ήταν σαν ένα κλασικό αγγλικό γήπεδο. Από πλευράς πρόσβασης είναι καλό σημείο γιατί έχει ανοίξει ο περιφερειακός. Κοντά στο γήπεδο, επίσης, υπάρχουν και χώροι πάρκινγκ. Από πίσω έχει και άλλους χώρους, γίνεται μεγάλο αθλητικό κέντρο εκεί».  

Τόνισε, τέλος, ότι: «Μόνο το γήπεδο κόστισε 1 δις δραχμές. Ήμασταν από τους λίγους συλλόγους που δεν είχαμε ποτέ προσφυγή. Δεν είχαμε υποστήριξη, πάντως, ούτε από τον τοπικό κόσμο, ο κ. Ηλιάδης ήταν μόνος του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.