ΔΕΘ: Σημαντικές παρουσίες στα περίπτερα του ομίλου Metromedia και του Μακεδονικού

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2022

«Πόλος έλξης» είναι στην 86η ΔΕΘ το περίπτερο του ομίλου Metromedia, δείτε εδώ πού βρίσκεται, αλλά και του Μακεδονικού, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super League 2.

Το περίπτερο του Μακεδονικού επισκέφθηκε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας μάλιστα με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του συλλόγου, Παύλο Ανδρώνη, όπως επίσης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από το σύμβουλο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Χατζηλαζαρίδη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας.

Δείτε στιγμιότυπα:

Το περίπτερο του ομίλου Metromedia, του κορυφαίου μιντιακού ομίλου της Βόρειας Ελλάδας και εκ των κορυφαίων πανελλαδικά, επισκέφθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με τον γενικό γραμματέα του Γραφείου Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της κυβέρνησης, Δημήτρη Γαλαμάτη, αλλά ακόμη ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, και ο πολιτευτής στην Α΄Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης. Οικοδεσπότες ο Παύλος Ανδρώνης και η Εμιλυ Ανδρώνη.


Πηγή: mynews

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.