ΔΕΘ: Γεράκια «φιλοξενούνται» στο περίπτερο των ΗΑΕ

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2022

Από χθες έχει ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη η 86η ΔΕΘ και τιμώμενη χώρα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Κάτι αξιοπρόσεκτο που μπορεί να βρει κανείς στο περίπτερο τους, είναι γεράκια.

Πρόκειται για πτηνό σύμβολο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και φιλοξενούνται στο χώρο μετά από αίτημα της τιμώμενης χώρας.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, στο περίπτερο πραγματοποιούνται χοροί και ακούγονται μουσικοί ήχοι από την Ανατολή τονίζοντας τον πολιτισμό και την κουλτούρα της χώρας. Τα άτομα που πλαισιώνουν τον χορό είναι μόνο άντρες χορεύοντας στους ίδιους ρυθμούς, στο ίδιο τέμπο και μοτίβο.

«Τα εκτρεφόμενα γεράκια συνοδεύονται από όλα τα απαιτούμενα από την εθνική και διεθνή νομοθεσία έγγραφα και πιστοποιητικά και θα φιλοξενηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο επισκέψιμο κλειστό χώρο της ΔΕΘ, επιτηρούμενα διαρκώς από εξειδικευμένο κτηνίατρο και χειριστές τρωκτικών πτηνών συνοδευόμενα και από μέλη της αποστολής της Τιμώμενης χώρας» δήλωσε στο GRTimes, ο κτηνίατρος γερακιών βασιλικής οικογένειας του Ντουμπάϊ, Παναγιώτης Αζμάνης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.