Δερμιτζάκης: «Τελικός για τον ΠΑΟΚ, έτσι θα φύγει με το διπλό από την Μπρατισλάβα»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης και αναφέρθηκε στο διπλό της «Βασίλισσας του Βορρά» στην Ευκαρπία, τη δοκιμασία του ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα και το αν μπορεί ο Δικέφαλος να κατακτήσει το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το διπλό της Βέροιας επί του ΠΑΟΚ Β΄:

«Έχουμε μπει καλά στο Πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να είμαστε ψηλά. Σημαντική η νίκη η χθεσινή γιατί θεωρώ ότι δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από την έδρα του ΠΑΟΚ Β΄. Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει δείξει τα δείγματα γραφής του και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ Β΄ θα πετύχει γιατί έχει μεγάλο ταλέντο. Αρκεί να είναι συγκεντρωμένα τα παιδιά και να έχουν το μυαλό τους στο κεφάλι για να κάνουν καριέρα».

Για τον «τελικό» του ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα:

«Είναι ένα παιχνίδι τελικός για τον ΠΑΟΚ. Το Κόνφερενς Λιγκ δεν είναι για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ είναι για άλλες διοργανώσεις. Εφόσον βρίσκεται εκεί και στη φάση που είναι μονόδρομος αποτελεί η νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να προχωρήσει στην Ευρώπη. Είναι κίνητρο η Ευρώπη για τους ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ πρέπει γρήγορα να ξεχάσει την ήττα στο Περιστέρι και να ρίξει το βάρος του στο σημερινό ματς με τη Σλόβαν. Αν υπάρχει πίστη στο πλάνο και αποφασιστικότητα θα μπορέσει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είναι σημαντικό που δεν θα έχει κόσμο στο γήπεδο. Η Σλόβαν είναι σε καλή κατάσταση και μαχητική ομάδα. Ο προπονητής ρίχνει πίεση στον ΠΑΟΚ με τις δηλώσεις που έκανε πριν από την σημερινή αναμέτρηση. Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν τις ικανότητες για να φύγουν με το διπλό. Είναι σημαντικό να προχωρήσουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη γιατί η βαθμολογία στην UEFA δεν μας τιμάει».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να «χτυπήσει» τον τίτλο παρά το -7 από τον Ολυμπιακό:

«Στο ποδόσφαιρο τα πάντα γίνονται. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει ήδη επτά βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και είμαστε ακόμα στην δέκατη αγωνιστική. Φαντάζει δύσκολο για να ανατραπεί η κατάσταση γιατί ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία να διαχειριστεί το προβάδισμά του. Το θέμα είναι να μπορείς αγωνιστικά να δείξεις ότι μπορείς να το ανατρέψεις».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται συνεχώς γκολ:

«Η άμυνα ξεκινάει την επίθεση και το αντίθετο. Στην άμυνα έχουμε παιδιά με προβλήματα τραυματισμών που τους ανάγκασαν να χάσουν το ρυθμό τους. Σίγουρα θέλεις σε μια ομάδα νέα παιδιά που θα δίνουν φρεσκάδα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχεις ποδοσφαιριστές που θα γυαλίζει το μάτι τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.