Δερμιτζάκης: «Ήθελα να το χαρούν και να πάρουν εμπειρίες τα παιδιά, μεγάλος στόχος το πρωτάθλημα»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2023

Νωρίτερα στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 επί του Πανσερραϊκού. Στην κάμερα της Cosmote TV, μίλησε ο προπονητής των Σερραίων, Παύλος Δερμιτζάκης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση, τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι παίκτες του και τον στόχο της ομάδας του.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του, αναφέροντας πως χρησιμοποιήθηκε το παιχνίδι ως αγώνας... διασκέδασης περισσότερο και εμπειριών ενώ σχολίασε και ένα σχετικό ροτέισον που έκανε. Τέλος τόνισε πως στόχος του Πανσερραϊκού είναι το πρωτάθλημα και εκεί θα δώσει βάρος. Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Δερμιτζάκης:

«Ο στόχος του ματς ήταν περισσότεροι παίκτες να το χαρούνε και να πάρουν εμπειρίες. Παράλληλα θέλαμε να ξεκουράσουμε παιδιά που έπαιζαν συνέχεια και να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που ήρθαν το Ιανουάριο, ώστε να τους έχουμε όλους έτοιμους στο στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα.

Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Επικεντρωθήκαμε στο αμυντικό κομμάτι. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε επιθέσεις. Μας έλειπαν οι τελικές πάσες. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Παίξαμε τρία παιχνίδια σε λίγες μέρες και τα δύο είναι με ταξίδι, Ρόδος και Αθήνα. Ήθελα να το χαρούνε τα παιδιά και να δοκιμάσουμε παίκτες για τον μεγάλο μας στόχο, ο οποίος είναι το πρωτάθλημα.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.