Δένδιας για Παναθηναϊκό: «Κερδίσαμε τον Άρη παρά... τη διαιτησία»

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Ο Νίκος Δένδιας, μίλησε στο ένατο οικονομικό φόρουμ στους Δελφούς και αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον Παναθηναϊκό που είναι μια από τις αγάπες του.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν ένας εκ των ομιλητών στο ένατο οικονομικό φόρουμ των Δελφών και δεν έκρυψε την αγάπη του για τον τριφύλλι και στο τέλος της συνέντευξης που παραχώρησε στο Φόρουμ των Δελφών, δέχτηκε ερώτηση από τον αναλυτή διεθνών θεμάτων του ΑΝΤ1 Κωνσταντίνο Φίλη για τη φετινή πορεία των Πρασίνων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ο κ.Δένδιας είναι πέραν της σταδιοδρομίας του ως πολιτικός με τη Νέα Δημοκρατία (έχοντας εκλεχθεί βουλευτής και αναλάβει το υπουργικό αξίωμα), είναι γνωστός για τα ποδοσφαιρικά και κυρίως "πράσινα" αισθήματά του.

Ο πρώην υπουργός εξωτερικών στη πρώτη θυτεία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη (2019-2023) ρωτήθηκε για το αν βλέπει την ομάδα του να κατακτά το νταμπλ στο ποδόσφαιρο και τη Ευρωλίγκα στο μπάσκετ.

Ο ίδιος απάντησε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει, αλλά βλέπει δύσκολα τα πράγματα, ενώ στάθηκε και στη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη:

«Θίξατε ένα ευαίσθητο σημείο της καρδιάς μου. Έχω την ευτυχία να δω τον Παναθηναϊκό να κάνει απίστευτα πράγματα. Ήμουν μέσα στο Άμστερνταμ Αρίνα, όταν κερδίσαμε τον Άγιαξ με 1-0. Ήμουν παιδάκι μέσα στη Λεωφόρο όταν κερδίσαμε την Γιουβέντους με 4-2. Θυμάμαι στην ασπρόμαυρη τηλεόραση να κερδίζουμε τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0.

Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές για τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε και φέτος αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Βέβαια πήγαμε πολύ καλά με τον Άρη, κερδίσαμε 2-0. Παρά... μην πω τώρα για τη διαιτησία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας για τον Παναθηναϊκό.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από την ομίλα του Νίκου Δένδια μετά το 32:10

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.