Δεν υποτιμά τον ΟΦΗ, «σέβεται» την καυτή έδρα

Γιώργος Ζαΐρης18 Σεπτεμβρίου 2022

Μπορεί ο ΟΦΗ να έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό δεν πρέπει να εφησυχάσει τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. 

Αυτό ζήτησε από τους παίκτες του ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζοντας τους για τον σημερινό αγώνα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανάμεσα στα άλλα τους τόνισε πως η καυτή έδρα του ΟΦΗ θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια στην προσπάθεια που θα κάνει ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. 

Επίσης πως κάθε ομάδα τώρα στις πρώτες στροφές του Πρωταθλήματος έχει ισχυρό κίνητρο και πολύ περισσότερο ο ΟΦΗ καθώς θέλει από κάθε παιχνίδι να διεκδικεί το καλύτερο. 

Για αυτό και θέλει από το πρώτο λεπτό η ομάδα να μπει δυνατά, να κυριαρχήσει και να σκοράρει αφού κάτι τέτοιο θα φορτώσει με άγχος τον αντίπαλο που προέρχεται από ήττα και πάλι μέσα στο Ηράκλειο από τον Παναιτωλικό.

Η πίστη του Oλιβέιρα

Σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί βασικός ο Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης ψάχνοντας το πρώτο του γκολ στο Πρωτάθλημα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα για να ξεπεράσει τις συνεχόμενες ατυχίες και αυτό που ζητά είναι ένα γκολ ώστε να «ξεκλειδώσει» και ψυχολογικά αφού το ζητούμενο για κάθε φορ είναι να σκοράρει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.