«Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν τον Κροβίνοβιτς»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2021

Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς αποτελεί τον «εκλεκτό» του ΠΑΟΚ για τα χαφ και ο Δικέφαλος του Βορρά δίνει μάχη για να τον κάνει δικό του. Το προφίλ του παίκτη ανέλυσε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Κροάτης δημοσιογράφος Νταβόρ Πέτκοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον Κροβίνοβιτς: «Είναι ένας παίκτης και δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στα χαφ. Ήταν άτυχος πήγε στην εθνική Κροατίας στα 18 είχε όμως τραυματισμούς, τώρα είναι στην Αγγλία. Μάλλον έχουν δεύτερες σκέψεις εκεί στον σύλλογο, δεν ξέρω αν τον θέλουν ή όχι»

Για τα χαρακτηριστικά του: «Ο Κροβίνοβιτς μπορεί να παίξει παντού, δεν ξέρω την τακτική του ΠΑΟΚ. Τα χαρακτηριστικά του όμως μπορούν να βοηθήσουν κάθε ομάδα».

Για την θέση που παίζει: «Σε ένα σχηματισμό 4-2-3-1 παίζει ακριβώς στο κέντρο και είναι πολύ καλός. Είναι ένας... πλειμέικερ. Από πιτσιρικάς πήγε στην Ίντερ για να τον δοκιμάσουν αλλά γύρισε πίσω».

Για τον Τσόλακ και αν θα επιστρέψει στην Κροατία: «Τον ήθελε η Όσιγιεκ που έχει διοίκηση από την Ουγγαρία, δεν προχώρησε όμως η δουλειά. Αυτό που ακούγεται τώρα είναι το όνομα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.