«Δεν υπάρχει λόγος να φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Σφιντέρσκι»

Metrosport Team18 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μίροσλαβ Νταβιντόφσκι (Αθλητικός διευθυντής της SMS Lodz. ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του ο Κάρολ Σφιντέρσκι) και αναφέρθηκε στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, το μέλλον του, αλλά και για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο Euro με την Εθνική Πολωνίας.

«Πίστευα από την αρχή ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα θα ταιριάξει στον Κάρολ. Και χαίρομαι που κλήθηκε στην Εθνική Πολωνίας και θα είναι στο πλάι των Λεβαντόφσκι και Πιόντεκ. Ο Κάρολ έπαιξε με την Εθνική και μάλιστα σκόραρε. Στο παιχνίδι με την Αγγλία αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, όχι γιατί ήταν χειρότερος από τον Πιόντεκ. Έκανε πολύ δουλειά στο γήπεδο, αλλά επειδή γυρνούσε πίσω έμεινε από δυνάμεις. 

Έχει όλο τον χρόνο να δείξει πράγματα. Εγώ βλέπω παίζοντας στην Ελλάδα, είναι κορυφαίος εκεί, ήρθε η κλήση από την Εθνική, ο ΠΑΟΚ παλεύει κάθε χρόνο για τον τίτλο και παίζει στην Ευρώπη και γιατί να μπει στη διαδικασία να αποχωρήσει. Πιστεύω ότι ο Σόουζα δεν αντιλήφθηκε ακόμα την νοοτροπία των Πολωνών και είναι ένα ερωτηματικό πως θα παρουσιαστεί στο Euro».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.