Δεν υπάρχει «φλερτ» με Τσίμιροτ

Metrosport Team14 Απριλίου 2020

Με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε ο Γκόικο Τσίμιροτ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης –ανέβασε μια φωτογραφία του να πανηγυρίζει γκολ με τα ασπρόμαυρα - αναπτύχθηκε μια φημολογία που στην παρούσα φάση κρίνεται αβάσιμη για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ

Ο Γκόικο είναι σαφώς ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και η ΠΑΕ εισέπραξε ένα μεγάλο ποσό όταν τον παραχώρησε στη Σταντάρ Λιέγης. Μπορεί η βελγική ομάδα να μην έχει εξασφαλίσει ακόμη την αδειοδότηση και να κινδυνεύει με υποβιβασμό αλλά η περίπτωση της δεν έχει κριθεί τελεσιδίκως και επομένως ο παίκτης –όπως και άλλοι συμπαίκτες του – δεν έχουν μείνει ελεύθεροι. 

Αλλά και στην περίπτωση που τελικά αυτό συμβεί, είναι ξεκάθαρο πως για τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή οι επιλογές θα είναι πολλές και από κορυφαίες ομάδες. Η παρουσία του στη Σταντάρ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και αυτό είναι ξεκάθαρο πως θα του φέρει δελεαστικές προτάσεις από κάθε άποψη και οικονομική αλλά και επιλογή Πρωταθλήματος ανώτερου και πιο ανταγωνιστικού από το ελληνικό. Για αυτό και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένα «φλερτ» του ΠΑΟΚ με τον παίκτη και είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει ακόμη και αν υποβιβαστεί η ομάδα του.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/4)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.