Δεν βρίσκουν ούτε μέρος συνάντησης!

Metrosport Team24 Μαΐου 2020

Οι γνώστες προσώπων και καταστάσεων ήξεραν ότι το ζήτημα μεταβίβασης των μετοχών δεν ήταν τόσο απλό και αυτό αποδείχθηκε μέσα από τα ήξεις αφήξεις του Δημήτρη Γουλιέλμου αλλά και την καθυστερημένη δράση των μελών του δ. σ. της ΚΑΕ Άρης.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ παίζει με τον χρόνο, προφανώς εκτιμά ότι είναι άφθονος και δείχνει αρνητικός στην προοπτική παραχώρησης των μετοχών σε εννιά φυσικά πρόσωπα. Αν ήταν θετικός, δεν θα αρνούνταν κάθε πρόταση για δια ζώσης συνάντηση. Αρχικά επικαλέστηκε τα περιοριστικά μέτρα και δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη, τούτο όμως δεν τον εμπόδισε να βρεθεί εκτός Αθήνας για επαγγελματικούς λόγους.

Αρχικά, εντός του δ. σ. της ΚΑΕ υπήρχαν δύο τάσεις. Ο Λευτέρης Αρβανίτης ευθύς εξαρχής ήταν κάθετος επί του ζητήματος των μετοχών θέτοντας ως απαράβατο όρο τη μεταβίβαση σε εννιά φυσικά πρόσωπα ενώ ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης ήταν πιο συγκαταβατικός, τελικώς όμως αποφασίσει να γίνει η πρόταση. Απάντηση δεν δόθηκε από τον κ. Γουλιέλμο κι εδώ αποδεικνύεται ένα λάθος στην πολιτική των μελών του δ. σ.

Αν δηλαδή μεταβίβαζαν οι ίδιοι την καθημερινότητα της ομάδας στον ιδιοκτήτη της εταιρίας και δεν κατέθεταν αίτημα για δίμηνη παράταση της θητείας τους, ενδεχομένως ο κ. Γουλιέλμος να είχε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της κατάστασης. Εξάλλου, γνώριζαν και οι… πέτρες ότι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θα προσπαθούσε να δώσει το 90% των μετοχών αλλού, προσδοκώντας σε απόσβεση μέρους των χρημάτων που έβαλε στην ομάδα.

Αυτή η προσπάθεια δεν οδήγησε πουθενά, αλλά δεν άλλαξε και τη στάση του. Πλέον τα μέλη του δ. σ., σκέφτονται πολύ σοβαρά το σενάριο της παραίτησης. Αν μάλιστα δεν προγραμματιστεί συνάντηση στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, οι καταστάσεις θα τους αναγκάσουν να το πράξουν καθώς κανείς τους δεν θέλει να λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο σε μια εταιρία της οποίας ο ιδιοκτήτης δεν ασχολείται…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.