Δεν βιάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Λουτσέσκου

Χρύσανθος Δοβλέτογλου29 Δεκεμβρίου 2019

Η Αλ Χιλάλ, που καθοδηγεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, κέρδισε άλλη μία διάκριση μετά την κατάκτηση του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Αναδείχθηκε καλύτερος σύλλογος στην Αραβία από το Globe Soccer Awards, σε γκαλά που διοργανώθηκε στο Ντουμπάι. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Μίκαελ Σιλβέστρ, πρώην ποδοσφαιριστή της Ιντερ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αρσεναλ.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο μέλλον του, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Αλ Χιλάλ. «Γίνονται τεράστιες επενδύσεις, επιτρέπονται επτά ξένοι παίκτες και πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Επιπλέον, είναι μια σημαντική εμπειρία και για τους προπονητές» υπογράμμισε αρχικά και συνέχισε:

«Αισθάνομαι υπέροχα εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Ήμουν χαρούμενος και στο ΠΑΟΚ γιατί δώσαμε μεγάλη χαρά σε πολλούς ανθρώπους. Πολλοί Ρουμάνοι προπονητές έχουν περάσει από εδώ, σημαντικά ονόματα, και ξέρω την πίεση. Δεν σκέφτομαι να φύγω, έχω συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο ακόμη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.