Δεν του αξίζει του Σαββίδη αυτό!

Metrosport Team10 Μαρτίου 2021

Είναι απορίας άξιο το πως εγώ, ένας μικρομεσαίος , κατά χόμπι, δημοσιογράφος, χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο, να φτάνω στο σημείο να λυπάμαι πραγματικά τον Ιβάν Σαββίδη. Βλέπω και ξαναβλέπω τη φωτογραφία στην οποία ο άνθρωπος πήγε στην εφορία ένα πρωινό και πλήρωσε σχεδόν έντεκα εκατομμύρια ευρώ καθαρίζοντας τα χρέη του ΠΑΟΚ

Με πόση περηφάνια παραδίδει την επιταγή γνωρίζοντας ότι έχει κάνει το μέγιστο καλό σε έναν σύλλογο που τον γνώρισε πρόσφατα και σε έναν φίλαθλο κόσμο που πριν το 2012 δεν ήξερε απολύτως τίποτε για τον Σωτήρα της ομάδας του. Θλίβομαι γιατί αυτή η επιταγή που αποτελεί ένα υποπολλαπλάσιο των χρημάτων που έχει διαθέσει για τον ΠΑΟΚ δεν στάθηκε ικανή, μαζί με όλα τα άλλα για να ανοίξει μια καινούργια εποχή για τον ΠΑΟΚ. Το μόνο που κατάφερε να ανοίξει είναι μια παρένθεση με την τρίχρονη κυριαρχία η οποία όμως τέλειωσε με το χειρότερο τρόπο. Δεν του αξίζει αυτού του ανθρώπου να φαίνεται σ’ εμάς και στους άλλους ως ανίκανος, κακόμοιρος φουκαράς. Ένας δισεκατομμυριούχος που διαφεντεύει δεκάδες επιχειρήσεις και έχει χιλιάδες υπαλλήλους δεν μπορεί να κάνει ζάφτι τον ΠΑΟΚ!!! 

 Νομίζουμε ότι έχει βρεθεί στο μεγαλύτερο αδιέξοδο της ζωής του. Ένα αδιέξοδο που όσο κι αν ακούγεται παράλογο, δεν είναι οικονομικό αλλά ψυχολογικό. Σίγουρα τον νοιάζουν τα χρήματα που βάζει αλλά τον πονάνε αυτά που βάζει και δεν πιάνουν τόπο. Είναι πολλά αυτά τα χρήματα. Από το διαδίκτυο αλιεύουμε παρόμοιες γεμάτες άγχος αναρτήσεις: «Το αφεντικό λείπει, ο κόσμος λείπει, ο τεχνικός διευθυντής φευγάτος, ο προπονητής απροστάτευτος και αδύναμος. Ποιος ποδοσφαιριστής να ασχοληθεί, ποιος να φοβηθεί, ποιος να αγχωθεί, ποιος να ενδιαφερθεί, ποιος να στεναχωρηθεί, ποιανού το αυτί να ιδρώσει;» Οι Έλληνες αλλά και αυτοί που μαθαίνουν να ζουν σαν Έλληνες (π.χ. Γκοντσάρεβα) όταν λείπει το αφεντικό αισθάνονται μια ιδιότυπη ελευθερία. Θεωρούν ότι «αυτοί» έχουν πάρει τη θέση του αλλά μόνο στις αποφάσεις και όχι στις ευθύνες. 

Ο ΠΑΟΚ μοιάζει με μια συνεχή καταιγίδα, όπως αυτή του πλανήτη Δία που διαρκεί αιώνες. Μια καταιγίδα που τα δυο και πλέον τελευταία χρόνια εξαπολύει χιλιάδες κεραυνούς που ψάχνουν ευθύνες για να τις κάψουν. Στις ευθύνες αυτές οι μονίμως αποποιούντες έχουν στήσει παντός είδους αλεξικέραυνα προκειμένου ο κεραυνός να κατευθυνθεί οπουδήποτε αλλού εκτός από κει που πρέπει. Εκεί δηλαδή που υπάρχει η ευθύνη. Δυστυχώς κύριε Ιβάν Σαββίδη εσείς είστε μαθηματικά το επόμενο αλεξικέραυνο. Προτού την τελική πτώση μιας ανίκανης διοικητικής υπό-ομάδας το τελευταίο θύμα θα είστε εσείς και τα προτελευταία οι γιοι σας. 

Το γράφουμε και το τονίζουμε για να το προλάβουμε. Αφού έχουν καταναλώσει παίκτες, τεχνικούς διευθυντές, προπονητές, γυμναστές, μάνατζερ, σκάουτερ, διοικητικούς ακόμη και προέδρους (Αγγελίδης και… Βεζυρτζής) θα τα ρίξουν σε σας κύριε Ιβάν. Θα πουν ότι εσείς παίρνεται τις τελικές αποφάσεις. Εσείς ξοδέψατε χρήματα εκεί που δεν έπρεπε. Εσείς είχατε το πιστόλι. Εσείς προσλάβατε κάποιους ανίκανους , εσείς είστε υπεύθυνος για το έλα-φύγε των παικτών την περασμένη χρονιά. Σας θυμίζουμε ότι ο Βεζυρτζής έφυγε και είπε «αν κάτσω ακόμη ένα λεπτό θα πεθάνω» Ήταν στην διοίκηση και όλοι-γιατί άραγε- τον απέφευγαν σαν τον διάολο το λιβάνι! 

Γι’ αυτό κύριε Ιβάν, αν δεν έρθετε εδώ σύντομα εκτός του ότι η ομάδα θα βυθιστεί περεταίρω, εκτός του ότι τα βέλη θα στραφούν σε σας, θα φτάσουμε σε ένα σημείο που δυστυχώς δε θα υπάρχει επιστροφή. Αυτό θέλει ο Μαρινάκης, ο Καρυπίδης και πιθανότατα ο Αλαφούζος με τον Μελισανίδη. Για χάρη όλων μας αλλά κυρίως δικής σας και του ΠΑΟΚ ή ελάτε γρήγορα στην Τούμπα ή στείλτε τον δικό σας διάολο εδώ είτε αυτός λέγεται Μπέος είτε όπως αλλιώς προκειμένου να μπει μια τάξη σ’ αυτό το χάος. Είναι κρίμα για όλους μας!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.