Δεν τον… χαλαρώνουν τα εγκώμια, το αντίθετο

Κώστας Πετρωτός12 Φεβρουαρίου 2022

Είναι πολλά τα χρόνια που βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ελλάδα για να μην γνωρίζει πώς λειτουργεί η ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία και ειδικότερα το κέντρο (Αθήνα) και πώς μερικές φορές προσπαθεί να σε ξεγελάσει.

Το βράδυ της Τετάρτης και το πρωί της Πέμπτης άκουγε μόνο μπράβο (το ίδιο και η ομάδα του) για την επική πρόκριση επί της ΑΕΚ, ωστόσο, αυτό δεν τον κάνει να αλλάξει την άποψή του ότι ο ΠΑΟΚ για να σκαρφαλώσει στην κορυφή πρέπει να ξεπεράσει πολλά εμπόδια. 

Γι’ αυτό και φρόντισε να δείξει και στην ομάδα του και σε ανθρώπους με τους οποίους έχει στενή επαφή ότι δεν πρέπει να εφησυχάζει, ούτε ο ίδιος, ούτε κανείς στον ΠΑΟΚ από την αναγνώριση ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο νικητή. “Προχωράμε”, λέει στους πάντες από το βράδυ της Τετάρτης, αλλά φροντίζει να τονίζει και κάτι ακόμη: “προχωράμε, αλλά ενάντια σε όλους”. 

Γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν ο ΠΑΟΚ προσπαθήσει να κατακτήσει το κύπελλο ή να πλησιάσει στην κορυφή στο πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίζεται με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε και στην πρώτη θητεία του. Γι’ αυτό και προσπαθεί με κάθε τρόπο να έχει υποψιασμένους και τους παίκτες του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.