Δεν το βάζουν κάτω Πέρεθ και Λαπόρτα: Συνάντηση για την European Super League!

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2022

Τις προσπάθειες τους για τη δημιουργία της European Super League συνεχίζουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα παρά τις πολλές αντίθετες αποφάσεις από UEFA, FIFA και διεθνή δικαστήρια. Φλορεντίνο Πέρεθ και Τζουάν Λαπόρτα συναντήθηκαν με τον Μπερντ Ράιχαρτ, εκτελεστικό διευθυντή της Α22 Sports, της εταιρίας που συστάθηκε για την οργάνωση και την δημιουργία της λίγκας.

Σκοπός της συνάντησης των τριών ανδρών ήταν η στρατηγική που θα ακολουθηθεί από εδώ και εξής σχετικά με τη σύσταση της νέας κλειστής λίγκας.

Μάλιστα, οι πρόεδροι της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης ισχυρίζονται ότι έχουν συζητήσεις με ευρωπαϊκές ομάδες από 10 διαφορετικές χώρες για αυτό το σκοπό.

Η Α22 Sports έκανε και επίσημη τοποθέτηση στα social media μετά από τη συνάντηση των τριών ανδρών μαζί με μία φωτογραφία όπου απεικονίζονται χαμογελαστοί.

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την αναμόρφωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητα, την βιωσιμότητα και την διακυβέρνηση του. Μιλάμε με πολλά κλαμπ από 10 διαφορετικές χώρες, που μοιράζονται την οπτική μας αναφορικά με τις προκλήσεις που προκύπτουν από το ίδιο το σπορ. Το να καθόμαστε χωρίς να κάνουμε τίποτα δεν αποτελεί επιλογή!» αναφέρει η δημοσίευση στο Twitter.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.