Έτσι εξαπατήθηκαν γονείς από καμπ στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2022

Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης εξιχνίασε περιπτώσεις απάτης μέσω διαφημιστικών αναρτήσεων στο διαδίκτυο για παιδικές αθλητικές διοργανώσεις την επίβλεψη παραγόντων της Μίλαν. Ένας πατέρας που έστειλε το παιδί του στο καμπ μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είδα το καμπ σε διαφήμιση, πήρα τηλέφωνο, ήρθε ένας κύριος στον οποίο προπλήρωσα το καμπ. Το παιδί ξεκίνησε κανονικά, ο δικός μου γιος δε ήθελε να μείνει, είναι πολύ μικρός, είναι 8 ετών.

Απλά πήγαινα κάθε μέρα στο Κιλκίς για να τον πάω και να τον γυρίσω. Τις πρώτες τρεις ημέρες λειτούργησε το καμπ, χωρίς Μίλαν, με προπονήσεις, με φαγητό, ότι είπαν οι άνθρωποι το έκαναν. 

Και ξαφνικά, ενώ όλοι ζητούσαμε τη Μίλαν, είδα έναν άνθρωπο πανικοβλημένο, ότι κάτι έγινε με τους Ιταλούς, ότι θα έρθουν την επόμενη ημέρα. Δεν ήρθαν τελικά οι Ιταλοί. Το διέλυσε το καμπ σε τρεις ημέρες και μάλιστα είπε στους γονείς θα σας πληρώσω όλους, βγάζοντας τις ημέρες του οικοτροφείου και του φαγητού. 

Εμένα δεν με πλήρωσε ακόμη, μου είπε θα συναντηθούμε στην πόλη και θα σου δώσω τα χρήματα πίσω, 150 ευρώ αν αφαιρέσουμε τις ημέρες που έμεινε το παιδί. Δεν μου τα έδωσε, δεν σκέφτηκα να πάω νομικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήρθε η Μίλαν, δεν ήταν όμως εντελώς "μηδέν", δηλαδή να πάρουν τα χρήματα και να φύγουν.

Υπήρχαν τρεις μέρες πολύ οργανωμένες προπονήσεις. Δεν τηρήθηκε η συμφωνία από τους ανθρώπους για αυτό που πληρώσαμε. Νομίζω πως οι Ιταλοί ήταν αλλά  απέσυραν τη συμμετοχή τους στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.