Δεν θέλει να τους αφήσει... μόνους

Μάνος Χατζάκης14 Οκτωβρίου 2021

Το “παρών” στην προπόνηση της Τετάρτης (13/10) έδωσε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας. Η γλώσσα του σώματος του 26χρονου επιθετικού του Άρη έδειξε ότι θεωρεί... σίγουρη τη συμμετοχή του στον αγώνα απέναντι στη Λαμία, αλλά κάτι τέτοιο θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Ο Καμαρά εμφανίστηκε κεφάτος στο “Δασυγένειο”, έχοντας μάλιστα σύντομη συνομιλία με τον Ακη Μάντζιο, ο οποίος τον περίμενε... εναγωνίως. 

Οι “κιτρινόμαυροι” περιστρέφονται γύρω από τον Αφρικανό, καθώς υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο, πριν λίγες μέρες, ωσόσο η κατάστασή του δεν μοιάζει σοβαρή. Αυτός είναι και ο λόγος, που ο Καμαρά απέπνεε... σιγουριά από τον τρόπο που έβγαλε το πρώτο κομμάτι της προπόνησης, καθώς στο δεύτερο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. 

Ο ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, αλλά δεν σημαίνει ότι το ιατρικό τιμ θα δώσει το “ΟΚ” να παίξει την προσεχή Δευτέρα, αν δεν είναι 100% σίγουρο πως ο επιθετικός της ομάδας είναι απολύτως έτοιμος.

Οπως έδειξε την Τετάρη (13/10) ο ίδιος, νιώθει σωματικά και πνευματικά έτοιμος, ξέροντας ότι οι συμπαίκτες του και η τεχνική ηγεσία στηρίζουν πολλά επάνω του, όντας από τους φετινούς ηγέτες, αλλά και πως ο Αρης πρέπει να ξεκινήσει την πορεία ανάκαμψης.

Προς τιμήν του, ο Καμαρά δεν προσπάθησε ούτε να υπεκφύγει, ούτε να... δραματοποιήσει το πρόβλημα στον αστράγαλο κι αυτό εκτιμάται δεόντως από τους ανθρώπους της ομάδας. Παρόλα αυτά, στις προσεχείς ώρες θα οριστικοποιηθεί -ή όχι- η συμμετοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Λαμία.

Μέσα Γκάμα και Ντιαγέ

Ο Καμαρά είναι stand by, αλλά οι Γκάμα και Ντιαγέ βρίσκονται ένα βήμα εμπρός, καθώς αμφότεροι έχουν αυξήσει τον βαθμό ετοιμότητας και τίποτα δεν δείχνει ικανό να τους σταματήσει από το να παίξουν στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος. 

Ο πορτογάλος χαφ ολοκλήρωσε χωρίς ενοχλήσεις την προπόνηση, ενώ ο Σενεγαλέζος ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης, δείχνοντας ότι ξεπέρασε την αδιαθεσία που τον ταλαιπώρησε προσωρινά, άρα δεν μπαίνει στην κατηγορία των “αμφίβολων”. 

Σε κάθε περίπτωση, ο δεύτερος θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα, παίρνοντας, διεκδικώντας τη θέση του Τζέγκο δίπλα στον Σάσα. Προς το παρόν, η τεχνική ηγεσία δεν έλαβε συγκεκριμένη απόφαση, καθώς υπάρχει χρόνος μέχρι να καταλήξει στα τελικά της πλάνα.

+Το ελαφρύ διάστρεμμα, που ταλαιπωρεί τον Καμαρά, δεν μοιάζει ικανό να τον αποτρέψει από το να παίξει κανονικά κόντρα στη Λαμία. 

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αύριο ίσως και να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.