Δεν θα την πατήσει η Αγγλία, οριακά με... Δανία, οι αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team02 Ιουλίου 2021

 Μία ακόμη μέρα γεμάτη ποδόσφαιρο, μία ακόμα ευκαιρία να απολαύσουμε θέαμα στο υψηλότερο επίπεδο. Η Αγγλία φυσικά και οι... τρελαμένοι οπαδοί της θέλουν να απολαύσουν μαζί μας με μια εύκολη πρόκριση, χωρίς αγωνία και δράματα... 

Το πρόγραμμα ανοίγει στο Μπακού με την Τσεχία να αντιμετωπίζει τη Δανία με τη δεύτερη να είναι το φαβορί στα χαρτιά (1.55 έναντι 2.47 για την πρόκριση). Και η αλήθεια είναι πως όντως η Δανία πρόσφερε καλύτερο ποδοσφαιρικό θέαμα, κυρίως επιθετικά αλλά η Τσεχία απέδειξε εναντίον της Ολλανδίας πως έχει τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά στα δύσκολα. 

Πολύ πιθανό το G/G στο 2.05 με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο στο 3.47 ενώ το 1-1 σαν τελικό σκορ προσφέρει 6.40. Δεύτερες επιλογές στο σκορ είναι το 2-1 και το 1-2... 

· Αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα με σούπερ αποδόσεις & ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι! 

 Στον αγώνα της Ουκρανίας με την Αγγλία που διεξάγεται στη Ρώμη, τα «τρία λιοντάρια» είναι δικαιολογημένα το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στο 1.47. Στόχος τους, είναι, μάλιστα, να κρατήσουν ανέπαφη την εστία του Πίκφορντ για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι. 

 · Stoiximan Cash: Νέος, αποκλειστικός τρόπος να καταθέσεις χρήματα εύκολα και γρήγορα στον Stoiximan λογαριασμό σου! 

Το γκολ του Κέιν εναντίον της Αγγλίας «ανέβασε» τον επιθετικό της Τότεναμ και το να σκοράρει για δεύτερο αγώνα δίνει 2.00 (anytime σκόρερ). 

21+ 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA 

 | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

 *Αφορά μόνο την επιλογή "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.