Λουτσέσκου: Τι ισχύει με την Αλ Χιλάλ και παίκτες του ΠΑΟΚ

Metrosport Team23 Ιουλίου 2020

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου παίκτη του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος που τον γνωρίζει πολύ καλά, Ραζβάν Παναϊτέσκου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» εξηγώντας παράλληλα τους λόγους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πιθανότητα κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ να ακολουθήσουν το Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ: «Όχι. Πρώτα από όλα ο Λουτσέσκου είναι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με την ομάδα που έχει στα χέρια του και θεωρεί ότι μπορεί να πάει καλά και για δεύτερη σεζόν στο Champions League. Δεύτερον, είναι λίγος ο χρόνος που απομένει για να ολοκληρωθεί και το φετινό Champions League και είναι δύσκολα να βάλεις νέα πρόσωπα. Τρίτον, ο Λουτσέσκου μου είπε ότι όλα αυτά τα παιδιά τα ξέρω, τα αγαπάω αλλά εγώ έχω την ομάδα μου τώρα. Δεν άφησε κανένα ενδεχόμενο να κινηθεί για κάποιον».

Πρόσθεσε: «Η Αλ Χιλάλ έχει γεμάτες τις θέσεις των ξένων και δεν μπορεί να αγοράσει παίκτη εάν δεν πουλήσει παίκτη. Για παράδειγμα, με πήρε κάποιος και με ρώτησε εάν θα πάρει τον Κακουτά και ρώτησα το Λουτσέσκου και είπε που θα τον βάλω, έχω πολλούς παίκτες καλούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.