Δεν θα κάνει χαρακίρι...

Νίκος Κουλιανός01 Απριλίου 2021

Μια πεντάδα από τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Τουρκίας, ξεχωρίσαμε από το στοιχηματικό μας μενού. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια…

- ΕΛΤΣΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.:Η Έλτσε προέρχεται από νίκη παραμονής ,απέναντι στη Λεβάντε με την κομβική της νίκη και παρέμεινε ζωντανή στην μάχη της επιβίωσης. Με σύμμαχο την άμυνα θα επιδιώξει να κλέψει αποτέλεσμα και από την πρωτοπόρο Ατλέτικο που δεν ελέγχει πλέον την κατάσταση στην μάχη του τίτλου. Παρατάυτα θεωρώ ότι θα επιστρέψει στα τρίποντα με τον …δικό της τρόπο. Διπλό και under 3.5!

- ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΑΝΣ: Η Παρί μεσοβδόμαδα είδε την Σίτι να την κάνει στα μάτια του ποδοσφαιρικού πλανήτη…μικρή, καθώς την κέρδισε με ανατροπή και με εντυπωσιακό τρόπο. Εντός συνόρων συνεχίζει την μάχη του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται σταθερά στο κυνήγι της Λιλ. Είναι δεδομένο ότι απαγορέυεται να κάνει γκέλα, ωστόσο μπροστά της, βρίσκει την φετινή εξαιρετική Λανς, που δίνει την δική της μάχη για να μείνει στην 5άδα. Ζόρικο θα είναι το ματς και για τους δύο, ωστόσο περιμένω έστω και δύσκολα να κερδίσουν οι Παριζιάνοι. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g, έχει αξία.

- ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΧΑΤΑΙΣΠΟΡ: Η Μπεσίκτας συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της για το πρωτάθλημα, κυρίως γιατί έχει βρει τον τρόπο να σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Στα μετόπισθεν συνεχίζει να χει θέματα,κάτι που φάνηκε περίτρανα και στο διπλό μεσοβδόμαδα στη Ριζούντα, όπου κέρδισε με 2-3!Υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Χατάισπορ, με στόχο να μην πέσει στην παγίδα της. Θεωρώ ότι αναμένεται να δούμε ακόμα ένα παιχνίδι με σκορ και θέαμα. Βασική μας επιλογή στο ματς ο combos!

- ΛΙΛ – ΝΙΣ: Η Λιλ προέρχεται από το πλέον παλικαρίσιο διπλό του πρωταθλήματος. Βρέθηκε στα σχοινιά με την Λυών, βρέθηκε να χάνει με 2-0 πριν το ημίχρονο, ωστόσο δραπέτευεσαι με το διπλό και συνεχίζει να κρατά την τύχη του πρωταθλήματος στα …πόδια της. Θεωρώ ότι δεν θα κάνει χαρακίρι με την ανεβασμένη Νις, που είναι σε εξαιρετικό φεγγάρι, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει ένα γκολ παραπάνω. Βασική μας επιλογή το αμφίσκορο, στην συνέχεια κρατάμε και τον άσο, συνδυαστικά.

- ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ: Η Βασιλεία έχει βρει ρυθμό μεσοεπιθετικά, σκοράρει μεγάλη ευκολία, ωστόσο συνεχίζει να χει μεγάλα προβλήματα μεσοεπιθετικά. Το σίγουρο είναι ότι οι γηπεδούχοι θέλουν να τερματίσουν στην δεύτερη θέση και όσο έχει μαζί της την Σερβέτ, οφείλει να μείνει αλάνθαστη. Θεωρώ ότι η απόδοση στον άσο είναι μια χαρά.Πιο συντηρητικά θα κρατήσουμε το 1χ+g/g, καθώς η Σεντ Γκάλεν παίζει χωρίς άχγος και σκοράρει με ευκολία επίσης!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.