Δεν θα ισχύσει η νέα φόρμα ταυτοποίησης εισιτηρίων στα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Κώστας Πετρωτός23 Μαρτίου 2024

Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τις ΠΑΕ βρίσκεται αυτή την περίοδο η κυβέρνηση για το νέο σύστημα ταυτοποίησης των φιλάθλων που θα πηγαίνουν στα γήπεδα με το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο από τις 9 Απριλίου.

Από τις διευκρινίσεις που δίνονται, προκύπτει ότι το νέο σύστημα (με ταυτοποίηση μέσω του gov wallet) δεν θα ισχύσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σε αυτά θα ακολουθηθεί η φόρμα που ορίζει η UEFA. Αρα, στο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπριζ, θα ισχύσει ό,τι ίσχυε ως τώρα στα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ και το ίδιο θα συμβεί και στον τελικό της διοργάνωσης στην OPAP Arena.

Από κει και πέρα, για τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος μετά τις 9 Απριλίου, θα χρειαστεί οι κάτοχοι διαρκείας να εξασφαλίσουν έναν κωδικό και να ταυτοποιούνται σε κάθε ματς μέσω του gov wallet με μία διαδικασία που θα μοιάζει με εκείνη της ψηφιακής υπεύθυνης δήλωσης και θα τους εξασφαλίζει ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο με barcode (παρόμοια θα είναι η διαδικασία για όσους αγοράζουν μεμονωμένα εισιτήρια). Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις με όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.