«Δεν θα έρθουν οι οπαδοί της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη, 50-50 ο Μίλικ για Τούμπα»

Metrosport Team11 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γάλλος δημοσιογράφος, Μιγκέλ Γκαρόζιο, και μίλησε για τις πιθανότητες να βρεθούν οπαδοί της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις αλλαγές του Σαμπάολι στον αγώνα κόντρα στη Μονπελιέ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το αν θα ταξιδέψουν οι οπαδοί της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη: «Ακυρώνουν τα ταξίδια, δεν θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη γιατί δεν θέλουν να έχουν μπελάδες. Μίλησα με τον πρόεδρο των Συνδέσμων της Μαρσέιγ και μου είπε πως θα μείνουν στην Μασσαλία. Δεν ξέρω αν θα έρθουν οπαδοί της ΑΕΚ που ξέρουμε πως είναι αδελφοποιημένοι με την Μαρσέιγ».

Για τις αλλαγές του Σαμπάολι στο πρωτάθλημα ενόψει ΠΑΟΚ: «Την τελευταία στιγμή δεν έπαιξε ο Τσαλέτα-Τσαρ γιατί ήταν άρρωστος και έπαιξε στη θέση του ο Καμαρά, ο οποίος όμως δεν θα είναι στην Τούμπα γιατί είναι τιμωρημένος. Δεν ξέρω αν ο Κροάτης θα είναι παρών στη Θεσσαλονίκη, αν δεν παίξει θα πάρει τη θέση του ο Πέρας. Ο Μανταντά έπαιξε στο τέρμα για να πάρει ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αλλαξε το σύστημα και έπαιξε 4-3-3 και είχε τον Αρίτ στην κορυφή της επίθεσης. Αν θα παίξει ο Αρίτ στην Τούμπα, θα εξαρτηθεί από αν θα παίξει ο Μίλικ. Είναι 50-50 για να παίξει από την αρχή ο Πολωνός στην Ελλάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.