Δεν τα σηκώνει αυτά ο Σάντος: «Δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδραση του Ρονάλντο»

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2022

Δεν μασάει τα λόγια του ο Φερνάντο Σάντος και ειδικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που τον έχει στηρίξει επανειλημμένα. Για αυτό δεν δίστασε και να εκφράσει ανοιχτά τα παράπονά του σχετικά με την δυσαρέσκεια του Πορτογάλου, όταν βγήκε ως αλλαγή στο ματς με την Νότεα Κορέα.

 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας δεν έκρυψε πως τον ενόχλησε η δυσαρέσκεια του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την αντικατάστασή του στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας. Πάντως έσπευσε να τονίσει πως το θέμα λύθηκε εσωτερικά και υπολογίζει τον παίκτη για τον αποψινό αγώνα με την Ελβετία για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αποψινού αγώνα με την Ελβετία για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι δημοσιογράφοι έκαναν καλά την δουλειά τους και ρώτησαν τον 68χρονο προπονητή σχετικά με το περιστατικό, ο οποίος απάντησε πως : «Όταν τελείωσε το ματς πήγα κατευθείαν για δηλώσεις. Στον αγωνιστικό χώρο δεν είδα κάτι, ήμουν μακριά. Όμως είδα τις φωτογραφίες και δεν μου άρεσαν καθόλου. Όμως αυτά τα πράγματα λύνονται ενδοοικογενειακά και σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με την Ελβετία. Το θέμα έχει λήξει και όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι».

Υπενθυμίζεται πως στον αγώνα με τη Νότια Κορέα, όπου η Πορτογαλία είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, η κάμερα έπιασε τον CR7 κατά την αντικατάστασή του να μονολογεί και να βρίζει τον προπονητή του επειδή τον απέσυρε στο 67’.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.