Δεν τα κατάφερε η Βέροια, χτύπησαν τον Πεταυράκη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Πέτρος Χαριζακλής15 Μαΐου 2022

Το έργο της Βέροιας μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα στην πόλη της Ημαθίας ήταν δύσκολο, όμως πήγε στη Λιβαδειά για να διεκδικήσει ό,τι μπορούσε. 

Η ομάδα του Δερμιτζάκη το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε, χάνοντας με 1-0 και στο δεύτερο παιχνίδι. Ετσι η Βέροια θα παίξει μπαράζ με τη Λαμία, ενώ ο Λεβαδειακός μετά από τρία χρόνια επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ 1.

Στο 10ο λεπτό ο Γιακουμάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Βέροια.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Ταουσιάνη πέτυχε στο 93ο λεπτό ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από γύρισμα του Συμελίδη.

Μετά το γκολ του Λεβαδειακού, οι παίκτες των Βοιωτών πανηγύρισαν έξαλλα και ανέβηκαν στα κάγκελα μαζί με τους οπαδούς της. Κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί του Λεβαδειακού μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν ποδοσφαιριστή της Βέροιας, τον Πεταυράκη, με το παιχνίδι να διακόπτεται για πάνω από 10 λεπτά. Μάλιστα ο Πεταυράκης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Τελικά μετά από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η Βέροια ολοκλήρωσε το παιχνίδι και δεν ζήτησε να διακοπεί.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος (63′ Παναγιώτου), Νίλι (63′ Συμελίδης), Μεχία, Χάμοντ (79′ Λιάγκας), Πολέττο, Μουτίνιο (56′ Βρακάς) και Μυτίδης (56′ Μπαρμπόσα).

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας (25′ λ.τ Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (75′ Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (68′ Πόζογλου) και Πασάς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.