Δεν συμβιβάστηκε με την ισοπαλία και αυτό κρατάω

Γιώργος Ζαΐρης06 Φεβρουαρίου 2023

Προφανώς και οι 28.000 φίλοι του ΠΑΟΚ που αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν στην Τούμπα, πήγαν εκεί με την προσμονή της νίκης. Το ζεστό τους χειροκρότημα όμως με το τέλος του αγώνα είναι η απόδειξη πως δεν έχουν κανένα παράπονο από την ομάδα που έκανε την προσπάθεια της αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ με εξαίρεση ένα σουτ του Χάμες που βρήκε η μπάλα το δοκάρι, δεν απειλήθηκε. Δεν ένιωσε την πίεση του Ολυμπιακού, δεν προβληματίστηκε. Προβλημάτισε τον Πασχαλάκη και την άμυνα των ερυθρολεύκων. Ναι, πολλές φορές αλλά το γκολ δεν ήρθε. Γιατί σε κάποιες περιπτώσεις στην τελική πάσα απουσίασε το καθαρό μυαλό και σε κάποιες άλλες λειτούργησε σωστά ο Πασχαλάκης.

Υπάρχουν ματς που αν δεν μπορείς να τα κερδίσεις, δεν πρέπει να το χάσεις. Με τον τρόπο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ μέχρι και το τελευταίο λεπτό απέδειξε πως δεν συμβιβαζόταν με την ισοπαλία. Εψαξε το γκολ, δεν ήρθε και έφυγε με έναν βαθμό από το παιχνίδι. Πολύτιμος. Καταστροφικό πως άφησε δυο στο γήπεδο; Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να το πει κανείς αυτό αφού το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν πρέπει να ξεχνάμε που βρισκόταν η ομάδα κάποια στιγμή, δηλαδή στο -14.

Σαφώς και αν ερχόταν η νίκη ο ΠΑΟΚ θα εδραιωνόταν στην τρίτη θέση και θα πίεζε ακόμη περισσότερο τις ομάδες που είναι πιο πάνω. Ομάδες όμως που έχουν να δώσουν δύσκολα ματς και επομένως μέχρι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, υπάρχει χρόνος για να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Είναι όμως ξεκάθαρο πως αυτή η ομάδα που προοδεύει, δεν έχει τις λύσεις που έχουν άλλες ομάδες όταν ο προπονητής τους κοιτάζει στον πάγκο. Φάνηκε και χθες. Και είναι παράσημο για την ομάδα του Λουτσέσκου που είναι μέσα και στους δυο στόχους της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.