Δεν συγκινεί η πρόταση της Αλ Ουάχντα για τον Μαντσίνι

Γιώργος Στράντζαλης18 Ιανουαρίου 2023

Τουλάχιστον στην προσφορά της προς τον Αρη η Αλ Ουάχντα δεν άλλαξε πολλά στην πρότασή της για την αγορά των δικαιωμάτων του Ντάνιελ Μαντσίνι. Το ενδιαφέρον της ομάδας από το Αμπου Ντάμπι τείνει να γίνει διαχρονικό καθώς εκδήλωσε επίσημο ενδιαφέρον και το περασμένο καλοκαίρι, πλην όμως και αδύναμο για να «συγκινήσει» τους «κίτρινους» καθώς το οικονομικό σκέλος απέχει αρκετά από αυτό που έχει κατά νου ο Θόδωρος Καρυπίδης. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πρότεινε και πάλι τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με υποχρεωτική option αγοράς των δικαιωμάτων του μ’ ένα ποσό το οποίο είναι περίπου στα 1.5 εκατ. ευρώ. Κοινώς, τα λεφτά σε βάθος χρόνου. Για να μπει ο Αρης σε διαδικασία πώλησης του Αργεντίνου θα πρέπει να δει… χρήμα στο τραπέζι και όχι προοπτική και στην παρούσα στιγμή η Αλ Ουάχντα δεν το προσφέρει. Ως εκ τούτου, θεωρείται απίθανο να απασχολήσει περαιτέρω, ακόμη κι αν ο παίκτης ασκήσει πίεση. Προς το παρόν δεν το κάνει.

Σε ότι αφορά δε τα σενάρια περί προτάσεων από ομάδες της Ρωσίας, μέχρι στιγμής στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης δεν εμφανίστηκε… καμία Κράσνονταρ, ούτε η Ροστόφ όπως γράφτηκε εσχάτως. Επίσημη πρόταση για την αγορά του παίκτη είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός και η Αλ Ουάχντα. Ο Μαντσίνι έχει ενδοιασμούς για την περίπτωση των Πειραιωτών καθώς θεωρεί ότι δεν θα τον ωφελήσει αγωνιστικά, ενώ δεν είχε συμφωνήσει ούτε με την Αλ Ουάχντα καθώς όταν είχε φτάσει στο σημείο ανταλλαγής εγγράφων είχε δει διαφορετικά νούμερα από τα συμφωνηθέντα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.