Παπαδόπουλος: «Δεν πρόκειται να παρατήσω την ομάδα μπάσκετ, αν χρειαστεί θα συνεχίσω να την στηρίζω οικονομικά»

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2022

Ο Τομ Παπαδόπουλος με επίσημη δήλωσή του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παρατήσει την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή, τονίζοντας παράλληλα ότι αν χρειαστεί θα συνεχίσει να την στηρίζει οικονομικά έστω και μόνος του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Τις άγιες αυτές μέρες των Χριστουγέννων θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο του Ηρακλή μας, στον Γυμναστικό σύλλογο καθώς και σε όλα τα τμήματα που απαρτίζουν την ιστορική μας ομάδα. 

Θα ήθελα να διευκρινίσω δυο πράγματα: Πρώτον ότι όλες οι κινήσεις και οι ενέργειες μου γίνονται κατόπιν συνεννόησης και με την σύμφωνη γνώμη του Γυμναστικού συλλόγου και του προέδρου της Φώτη Θέου. 

Και δεύτερον ότι στις αρχές της χρονιάς όταν μου ζητήθηκε να βοηθήσω οικονομικά την ομάδα μπάσκετ είχα συμφωνήσει με το Γυμναστικό σύλλογο να χρηματοδοτήσω την ομάδα μπάσκετ μέχρι τον Ιανουάριο αποκλειστικά μόνος μου. 

Από τον Ιανουάριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα συνεισφέρω το μισό και το υπόλοιπο από τον κύριο Ριζούλη και τον Γυμναστικό σύλλογο. Δεν πρόκειται να παρατήσω την ομάδα του μπάσκετ και την προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία, και αν χρειαστεί θα συνεχίσω να την στηρίζω οικονομικά έστω και μόνος μου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επιπλέον θα προσπαθήσω να βοηθήσω οικονομικά και τα άλλα τμήματα και ειδικά το τμήμα του βόλεΐ μέχρι το τέλος της σεζόν. Καλά Χριστούγεννα και δημιουργική και νικηφόρα νέα χρονιά. 

Τομ Παπαδόπουλος

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.