Δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες ύβρεις και χυδαίες επιθέσεις σε Ιβάν και σε ΠΑΟΚ

Δημήτρης Μπούζας29 Σεπτεμβρίου 2022

Παίρνοντας αφορμή από την τελευταία και χωρίς λόγο επίθεση στον Ιβάν από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με τα όσα διαχρονικά και μεθοδευμένα συκοφαντικά έχουν επιχειρηθεί, τόσο σε βάρος του, όσο και της ομάδας του, το ερωτηματικό που προκύπτει και το οποίο ασφαλώς απασχολεί - και ανησυχεί συγχρόνως – τις εκατοντάδες χιλιάδες φίλων του λαοφιλέστατου συλλόγου, είναι για ποιο λόγο δεν υπάρχει αντίδραση στις αλλεπάλληλες προκλήσεις με τις χυδαίες ύβρεις και τη λυσσαλέα εχθροπάθεια. 

Αναρωτιέται δικαιολογημένα ο απλός ΠΑΟΚτσής τι ακριβώς συμβαίνει ώστε όλος αυτός ο κύκλος των προκλήσεων να διευρύνεται, δίχως να φαίνεται στον ορίζοντα κάποια πρόθεση για να κλείσει. Φως – φανάρι τα κίνητρα των πρωταγωνιστών της προσπάθειας αποδόμησης του ΠΑΟΚ και του Ιβάν. Φόρα παρτίδα και σε καθημερινή βάση ο αντιΠΑΟΚτσήδικος συνασπισμός, θα διακινήσει μέσα από την τεράστια μιντιακή του πλατφόρμα, οτιδήποτε ψευδές, επιβαρυντικό και πολλές φορές ακραία προσβλητικό και συκοφαντικό. 

Το σύνολο των ΜΜΕ της χώρας, με ελάχιστες τιμητικές εξαιρέσεις, αβαντάρει προκλητικά την ανέντιμη επιχείρηση απαξίωσης και φθοράς του δικέφαλου. Ο Ιβάν μονίμως στο στόχαστρο της επικοινωνιακής αλητείας, δείχνει σχεδόν ανυπεράσπιστος. Κάποιες λίγες φορές είχαμε μια μικρή αντιδραση. Βγήκε μια ανακοίνωση λακωνική για την... τιμή των όπλων. Από εκεί και πέρα συνεχίζεται η ανεξήγητη αφωνία. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι που θα τους χαρακτήριζα χωρίς υπερβολή γενναίους, οι οποίοι τα βάζουν με την συγκεκριμένη συμμορία, καταγγέλλοντας τα όσα βρώμικα και αμαρτωλά επιχειρεί σε βάθος χρόνου. Αυτοί καταγγέλλουν και απαντούν για λογαριασμό και του Ιβάν και του ΠΑΟΚ. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν γεννάται το ερώτημα αν είναι σωστή η τακτική του επίσημου ΠΑΟΚ, στην ολοφάνερη προσπάθεια κατασυκοφάντησης του συλλόγου. Αλήθεια μπορεί ο κάθε ψυχάκιας και αλητόβιος να πιάνει στο στόμα του τον περήφανο κι επαναστάτη σύλλογο και τον ηγέτη του, έτσι για την πλάκα του; Μήπως αυτό έδωσε το δικαίωμα να συνεχίζουν τις επιθέσεις τους κάφροι, ανεγκέφαλοι και μισθοδοτούμενοι (αυτό το τελευταίο αφορά συγκεκριμένους εκπροσώπους της ενημέρωσης); Νομίζω όμως πως ήρθε ο καιρός ο επίσημος ΠΑΟΚ να αλλάξει τακτική. 

Η ΠΑΕ έχει κάθε λόγο, αλλά και το χρέος προσθέτω, να θυμίσει σε όλο αυτό το αληταριό όπως και στα ΜΜΕ που αβαντάρουν την επιχείρηση εξόντωσης του ΠΑΟΚ και του Ιβάν, ότι υπάρχει κι ένας τεράστιος λαός που αν «ξυπνήσει» αλίμονο τους. Δεν μένει παρά η οργάνωση του και η αλλαγή τακτικής – όπως προαναφέραμε – από μέρους εκείνων που οφείλουν να το κάνουν. Θα πρέπει επίσης να τους προειδοποιήσει ότι προσβάλοντας την ομάδα και τον Ιβάν, προσβάλουν συγχρόνως κι έναν λαό ικανό να τους συντρίψει. 

ΥΓ1: Έκπληξη αλλά και πρόκληση. Η εφημερίδα του προέδρου του Ολυμπιακού καταγγέλλει την επιτροπή που έδωσε την άδεια λειτουργίας στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Φθόνος ή ανοησία; Ότι από τα δύο όμως συμβαίνει, εκείνο που δεν θα πρέπει να ξεχνούν στο λιμάνι, είναι το πως στήθηκε το δικό τους (;) γήπεδο. 

ΥΓ2: Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Λύρατζη στο παιχνίδι της Κυριακής, όπως και το φορμάρισμα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα παιχνίδια της εθνικής Σερβίας. 

ΥΓ3: Μεταγραφική ενίσχυση στον Ιωνικό: Συμπτωματικά Σάκιτς και Ούγκο Σόουζα από Αρη, Λοβέρα, Φαντιγκά, από Ολυμπιακό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.