Σε πλαίσιο... λογικής, δεν πωλούνται Κουλιεράκης, «Ντέλιας», Ζίβκοβιτς

Αρις Νικολάκης29 Δεκεμβρίου 2022

Φυσικά, δεν είναι στο πρόγραμμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η πώληση Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια αλλά και Ζίβκοβιτς. Επί του παρόντος τουλάχιστον, δεν είναι λογική μία τέτοια πώληση. Εκτός πια κι εάν έρθι πρόταση με.. παράλογο ποσό. Τούτο επειδή δεν πρέπει, να λησμονούμε πως όλα πωλούνται. Κι όλα έχουν την τιμή τους.



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πωλεί - επί του παρόντος, επιμένουμε - παίκτες τους οποίους χρειάζεται η ομάδα της, για να σώσει την εφετινή παρτίδα. Γι' αυτό και λέμε πως, φυσιά, δεν είναι τώρα στο πρόγραμμα της. Αλίμονο. Τι μέλλει - του χρόνου - γενέσθαι ο Θεός κι η ψυχή διοικητικής και τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξέρουν. Κι όταν λέμε του χρόνου... Εννοούμε, μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ζίβκοβιτς προκάλεσε το ενδιαφέρον μετά τις... παραστάσεις του στο Μουντιάλ του Κατάρ. Να μη λησμονήτε πως ο Αντρίγια δεν είναι είναι τυχαίος παίκτης. Δεν είναι κι η πρώτη φορ κατά την οποία το όνομα του παίζει στο μεταγραφικό παζάρι. Από την Μπενφίκα ακόμη η χρηματιστηριακή του αξία ήταν υψηλότατη. Έφθανε τα 18 εκ. ευρώ - σύμφωνα με την transfermarkt - όταν ήταν στα 22 του, το 2018. Δεν είχε ανάλογη τότε, συνέχεια. Τώρα είναι χαμηλή, στα 6 εκ. ευρώ αλλά... Το εντυπωσιακό του πέρασμα από το Μουντιάλ θα την εκτοξεύσει με τη νέα χρονιά, ξανά.

Ο Σέρβος διεθνής αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με χρημάτιστηριακή αξία στα 4 εκ. ευρώ. Κι έφθασε στα 6 , πριν την πρώτη σέντρα για την Εθνική του, δίχως η απόδοση του να "βγάζει μάτια"!

Θεωρούμε πάντως, πως μόνο με τις... παραστάσεις του επί σκηνής Μουντιάλ του Κατάρ, δεν θα φθάσει εκεί όπου θα φθάσει... Εάν κι εφ' όσον δε συνεχιστούν αυτές (οι... παραστάσεις) κι επί σκηνής ελληνικού Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Ο Κωνσταντέλιας είναι, δίχως πολλή κουβέντα, το επόμενο μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο "τινέιτζερ" του ΠΑΟΚ φεύγει από κάθε γήπεδο σε κάθε αγώνα με θερμότατο χειροκρότημα φίλων και μη της ομάδας του. Αυτή η αναγνώρισης του ταλέντου του δεν αποτυπώνεται ακόμη στην χρηματιστηριακή του αξία. Αυτή παραμένει ως ήταν (δεν αξίζει καν, να αναφερθεί) επειδή οι αξίες αυτές - στην tranfermarkt - δεν ανανεώνονται συχνά και τακτικά. Όταν ανανεώνεται μετρούν κι αποτυπώνονται ατομικές κι ομαδικές διακρίσεις. Κι επί του παρόντος ακόμη και μία ντουζίνα θαυμαστών ατομικών κριτικών δεν εκτοξεύει την χρηματιστηριακή αξία.

Ο Κουλιεράκης προκάλεσε θόρυβο (με την καλή έννοια βεβαίως, βεβαίως...) πολύ πριν τον Κωνσταντέλια. Ήρθε κι η κλήση του Γιάννη στην εθνική Ελλάδας. Έτσι από τις 300.000 ευρώ τον περασμένο Μάιο. η χρηματιστηριακή αξία του έφθασε στο 1,5 εκ. ευρώ! Πολύ, παρά πολύ χαμηλά από το ύψος της αξίας του κατά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Υπό την προϋπόθεση βέβαια, πως θα βελτιωθεί περισσότερο κι αυτός ως παίκτης κι ο ΠΑΟΚ ως ομάδα.

Η λάμψη της ομάδας βλέπετε, έλκει πρώτη το ενδιαφέρον. Κι έπεται το ενδιαφέρον για τους παίκτες της...

Με λίγα λόγια; Σε πλαίσιο λογικής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί, να βγάζει στο παζάρι αυτούς τους παίκτες... Αφήστε που αυτοί μόνοι τους και δίχως να παρεμβαίνουν στην...διαδικασία βγαίνουν... Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λοιπόν, μπορεί, να βγάζει στο παζάρι αυτούς τους παίκτες αλλά ... Δεν τους παραχωρεί επί του παρόντος , τουλάχιστον. Για προφανείς λόγους και σε πλαίσιο λογικής! ΄Έτσι;

Τούτο δε, προς απόλυτα κοινό και τεράστιο όφελος!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.