Δεν πίστευε όλα όσα έβλεπε ο Γκαρσία

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2020

Σαφέστατα προβληματισμένος με όλα όσα έβλεπε κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και ειδικά μετά το 65ο λεπτό, ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία. Παρά τις εντολές που είχε δώσει στους παίκτες του, για τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να αντιδράσουν μέσα στο γήπεδο, να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, διαπίστωνε, πως τίποτα δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να χάνει η ομάδα την ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, ήρθε και η ανόητη ενέργεια του Ελ Καντουρί, που υπέπεσε σε πέναλτι και δόθηκε η ευκαιρία στην Ομόνοια να προηγηθεί στο σκορ και να βάλει «ταφόπλακα» στα όνειρα που έκανε ο ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη του ματς.

Ενδεικτικό της όλης ψυχολογίας που διακατείχε τον Ουρουγουανό τεχνικό, είναι πως στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, δεν σηκώθηκε από τον πάγκο του για να «φωνάξει» στους παίκτες και τις οδηγίες τις έδινε μέσα από τον πάγκο. Προφανώς (αν και δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό) είχε «αδειάσει».

Ο Γκαρσία πρέπει να πάρει αποφάσεις, άμεσα, καθώς σε αυτόν δόθηκε η εντολή για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ και η ανάταξη της ομάδας, είναι επιβεβλημένη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.