«Δεν περίμενα ποτέ ότι ο Πάμπλο Γκαρσία θα γίνει προπονητής, στους αγώνες έβγαζε τρέλα»

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας, Βασίλης Κουτσιανικούλης και μίλησε για το γεγονός ότι η ΕΕΑ απέρριψε για δεύτερη φορά τον φάκελο των «μαυραετών», ενώ αναφέρθηκε και στον Πάμπλο Γκαρσία, που ανέβαλε τα ηνία της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αντί να λιγοστεύουν τα πράγματα, μεγεθύνονται. Περιμένουμε παίκτες και διοίκηση τι θα γίνει. Δεν μας εξηγούν καθαρά το λόγο που δεν μας χορηγούν άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Ο φάκελός μας είναι καθαρός και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό. Η ομάδα παίρνει πρόγραμμα σε γκρουπ και προσπαθεί να κρατηθεί όσο το δυνατόν γίνεται σε φόρμα. Εννιά μήνες είμαστε άπραγοι. Αυτή τη στιγμή και να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, χρειάζεται αρκετός καιρός για να μπορεί η ομάδα να βρει τον ρυθμό της, αφού απέχει από τις προπονήσεις λόγω lockdown».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Παρακολουθώ ανέκαθεν τον ΠΑΟΚ όπως και τις αλλαγές. Σημαντικό για τον Γκαρσία αυτή η διακοπή γιατί μπήκε αμέσως στα βαθιά και τώρα του δίνεται χρόνος να αξιοποιήσει το υλικό του. Να πω την αλήθεια δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν προπονητής ο Πάμπλο και πόσο μάλλον τεχνικός του ΠΑΟΚ. 

Στις προπονήσεις ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, ενώ στους αγώνες έβγαζε ένα απίστευτο πάθος και τρέλα. Τώρα που έγινε προπονητής δεν μπορώ να καταλάβω πως κρατιέται και το διαχειρίζεται όλο αυτό. Ο Πάμπλο προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του μια νοοτροπία νικητή, που δεν πρέπει να τους νοιάζει τόσο η εμφάνιση, αλλά το αποτέλεσμα. Όταν ήμουν εγώ, δεν υπήρχε η οικειότητα για να τον πλησιάσεις. Τώρα, είναι εντελώς διαφορετικό το πράγμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.