ΠΑΟΚ: «Φοβερή η ποιότητα του Ιμπίσεβιτς, δεν παίζει ρόλο η ηλικία του»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο σκάουτ της Μπόχουμ, Χρήστος Όρκας και μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ιμπίσεβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στην διαστημική Μπάγερν Μονάχου που ισοπέδωσε με 8-2 την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ιμπίσεβιτς και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ:

«Οι αριθμοί του τα λένε όλα. Έχει φοβερή ποιότητα και είναι πολύς καλός σέντερ φορ. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία του. Για την εξωγηπεδική του ζωή δεν έχει ακουστεί το παραμικρό. Είναι 100% επαγγελματίας. Το γκολ το έχει και παρόλο που πέρυσι δεν αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια με τη Χέρτα. Εφόσον τον πάρει ο ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσει πολύ να πετύχει τους στόχους του. Είναι ο παίκτης που είναι μέσα στην περιοχή και έχει πολύ το γκολ».

Για την τρομερή εμφάνιση της Μπάγερν κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

«Περίμενα να περάσει η Μπάγερν Μονάχου, αλλά όχι με αυτό το σκορ. Η ομάδα του Φλικ έδειξε πολύ πάθος και ποιότητα και έδειξαν πόσο θέλουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από τέτοιο αποτέλεσμα δύσκολο να χάσεις την κούπα. Βέβαια, όμως κάθε παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητά του. Είναι πολύ καλά στημένη η ομάδα. Η καθημερινή δουλειά που κάνουν τους βγαίνει στο γήπεδο».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη:

«Άκουσα ότι κάνει καλές κινήσεις. Το έργο του Ένινγκ θα φανεί τώρα. Πιστεύω τόσο τον Γερμανό τεχνικό, όσο και τον Άγγελο Χαριστέα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.