Δεν μπορούν... ορισμένα παλικάρια

Γιώργος Ζαΐρης28 Φεβρουαρίου 2021

Από την στιγμή που ήταν γνωστό πως Τζόλης και Αντρίγια δεν ήταν έτοιμοι για να αγωνιστούν βασικοί, άπαντες περίμεναν από τον Λάμπρου και τον Μουργκ να αρπάξουν την ευκαιρία. Αλλωστε δεν... μύριζαν ναφθαλίνη, πολλές ευκαιρίες έχουν εισπράξει. Και όμως και οι δυο μας θύμισαν την ατάκα του Αγγελου Αναστασιάδη "δεν μπορούν τα παλικάρια". 

Αυτό έχει να κάνει με το να είναι σε θέση αυτοί να πάρουν το παιχνίδι στην πλάτη τους. Ως συμπαίκτες στην ίδια ενδεκάδα με σπουδαίες προσωπικότητες μπορεί να τα καταφέρουν να συμμετέχουν με επιτυχία. Αλλά αποδείχθηκε χθες πως πρωταγωνιστικό ρόλο δεν έχουν και δεν μπορούν να έχουν.

 Οπως επίσης αποδείχθηκε πως καλώς και δεν είδαμε το δίδυμο Βαρέλα-Μιχαηλίδη νωρίτερα και όσο ο Ινγκασον είναι καλά. Μετά τον Ισλανδό... το χάος. Εξαιρώ τον Μιχαηλίδη γιατί είναι νέο παιδί που μαθαίνει. Αλλά τέτοια λάθη από τον Βαρέλα που έχει επταψήφιο νούμερο στο ετήσιο συμβόλαιο του δεν επιτρέπονται. Ούτε μια ουσιαστική κερδισμένη μονομαχία από τον Μπαράλες. 

Σε ότι αφορά τον Ελ Καντουρί; Απογοήτευσε και πάλι. Και είναι αδιανόητο αυτό που έκανε χθες στο πρώτο μέρος αλλά και όσα δεν έκανε. Και είναι ξεκάθαρο πως με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί και δεν πρέπει να κερδίσει νέο συμβόλαιο. Στο δεύτερο μέρος από τους παίκτες που μπήκαν μόνο ο Αντρίγια βοήθησε ενώ ο Τζόλης ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό. 

Σε ότι αφορά τον Καγκάβα, πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή να τον δούμε του χρόνου και αφού θα έχει κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι με την ομάδα. Και αφού θα ξέρουμε ποιους πρέπει να έχει συμπαίκτες και ποιους όχι. Γιατί χθες ξεκάθαρα φάνηκε πόσοι μπορούν και πόσοι δεν μπορούν. Και φυσικά μπορεί ο Κρμέντσικ. 

Ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Μακράν. Και θα είναι ότι καλύτερο αν ο ΠΑΟΚ βρει τρόπο να τον κρατήσει. Είναι από εκείνους τους παίκτες που λες ότι από αυτούς πρέπει να ξεκινά η ενδεκάδα. Ο ΠΑΟΚ έχασε, έχει ένα ματς διαδικαστικό την Τετάρτη και μετά υποδέχεται τον Αρη. Εκεί που πρέπει να παίξουν αυτοί που μπορούν. Οχι αυτοί που επιθυμούν να παίζουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.