«Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τον Ρέι, πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ»

Πέτρος Χαριζακλής01 Μαΐου 2020

Ο Ροντρίγκο Ρέι φαίνεται πως δεν θα μείνει για πολύ καιρό στην πατρίδα του στην Αργεντινή καθώς φαίνεται να ολοκληρώνεται άδοξα ο δανεισμός του στην Γοδόι Κρουζ.

Ο Αργεντίνος κίπερ δεν κατάφερε να μείνει στον ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε δανεικός στην μεξικάνικη Πατσούκα, στην οποία έμεινε έξι μήνες και πραγματοποίησε 18 εμφανίσεις. Τον χειμώνα ο Ρέι «έσπασε» το δανεισμό του με την Πατσούκα και επέστρεψε στην πατρίδα ως δανεικός στην Γόδοι Κρουζ. Πρόλαβε να αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου, όμως μάλλον θα είναι τα τελευταία του στην ομάδα της Μεντόζα.

Αυτό συμβαίνει γιατί σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της αργεντίνικης ομάδας, Χοσέ Μανσούρ, στο ράδιο Nihuil, η Γοδόι δεν μπορεί να πληρώσει το συμβόλαιο του Ρέι για να τον κρατήσει και αυτό σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου που τελειώνει ο δανεισμός του.

Από τον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται προς στιγμήν να τον υπολογίζουν, ωστόσο για να υπάρξει νέος δανεισμός σε άλλη ομάδα θα πρέπει να ανανεωθεί ξανά το συμβόλαιό του που τελειώνει τον Ιούνιο του 2021. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Ρέι θα πρέπει να βρει ομάδα που να θέλει να τον αγοράσει, με την κατάσταση στην Αργεντινή να είναι δύσκολη αφού συζητιέται περικοπή 30% στα μεγάλα συμβόλαια και οι ομάδες θα χάσουν πολλά έσοδα λόγω των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών που θα γίνουν μέσα στο 2020 λόγω κορωνοϊού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.