Δεν μπαίνει σε παιχνίδια πλειστηριασμών ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team12 Μαΐου 2020

Μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ πριν από μερικές μέρες η Metrosport είχε σημειώσει πως στο μεταγραφικό κάδρο του ΠΑΟΚ είναι ο Γουίλσον Εντουάρντο. Ενας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά ο Αμπέλ Φερέιρα αφού συνεργάστηκαν μαζί στην Μπράγκα. Ο επιθετικός της πορτογαλικής ομάδας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει πως είναι μια καλή προσθήκη από τη στιγμή που δεν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να διαθέσει χρήματα για την απόκτηση του. Η Α Bola είχε επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της «M» και χθες ήταν η σειρά μιας ακόμη εφημερίδας, της O Jogo να σημειώσει πως ο παίκτης είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ όπως και του Ολυμπιακού.

Στο ρεπορτάζ της υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής απαιτεί συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές το 1.000.000 ευρώ το χρόνο και αυτό το ποσό ο μεν Ολυμπιακός δεν είναι πρόθυμος να το δώσει ενώ ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί. Φυσικά ο συντάκτης του κειμένου αγνοεί πως στον ΠΑΟΚ υπάρχουν τέτοια συμβόλαια και πως ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Επίσης αγνοεί και την απόφαση που πήρε εξ αρχής για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι και τον διεκδικούν και άλλες ομάδες. Πως δηλαδή δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία πλειστηριασμού και να παίξει το παιχνίδι ή του ποδοσφαιριστή ή του εκπροσώπου του που προφανές είναι πως θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν το κασέ του.

Επομένως ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά διάθεση να πληρώσει υπεραξία για έναν ποδοσφαιριστή ασχέτως αν έχει τον Ιβάν Σαββίδη που έχει αποδείξει πως μπορεί να διαθέσει τέτοια ποσά. Για αυτό και ο ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση δεν πρόκειται για τον Εντουάρντο να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού.Από την άλλη φυσικά δεν πρέπει να λησμονήσουμε πως η παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ένα κίνητρο για τον Εντουάρντο ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Δικέφαλος είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους τα τελευταία τρία χρόνια και επίσης υπάρχει πάντα η προοπτική να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που πάντα είναι δέλεαρ για κάθε παίκτη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε τι γράφει η O Jogo: «Ο Γουίλσον Εντουάρντο ζητά μισθό περίπου ένα εκατομμύριο τον χρόνο, μια επιθυμία μέχρι τώρα καμία ομάδα δεν θέλει να ικανοποιήσει, ούτε και οι δύο ελληνικές οι οποίες έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους αντιπροσώπους του παίκτη. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πληρώσει τόσα πολλά για τον παίκτη, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι ικανός να φτάσει σε αυτό το επίπεδο».

* Από την έντυπη έκδοση της «Μ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.