«Δεν με τρομάζει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, η ΑΕΚ θέλει να πάρει την ΕΠΣ Φθιώτιδας»

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Κώστας Σακελλάρης, και μίλησε για όσα έγιναν στην έκτακτη γενική συνέλευση που διεξήχθη την Τρίτη 14/1 με αφορμή την μομφή που κατέθεσαν επτά σωματεία εναντίον του αλλά και όσα ακολούθησαν με την φραστική επίθεση και την ένταση που προκλήθηκε με αποτέλεσμα την επέμβαση της Αστυνομίας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ευτυχώς είχα προβλέψει κάποια πράγματα και ήξερα πως θα έρθουν με μπράβους, δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω βία στην βία, τους άφησα να παίξουν το παιχνίδι τους και να εξευτελιστούν δημόσια σε όλη την Ελλάδα. Η ΕΠΣ Φθιώτιδας έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αλλάξει σημαντικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, εμείς στην οικογένειά μας έχουμε ανθρώπους όλων των ομάδων. Είναι το ορόσημο των επόμενων εκλογών, ο κ.Παπαδόπουλος εξυπηρετεί τον ρόλο της ΑΕΚ, κανείς δεν έχει διαψεύσει τα δημοσιεύματα για αυτό. 

Υπήρχε ιστορία με αυτόν τον κύριο εδώ και ένα χρόνο, είναι μπροστά μας και μας απειλεί κάθε φορά. Υπάρχουν 4-5 περιστατικά, έχω προπηλακιστεί στο ΟΑΚΑ από τον κ.Παπαδόπουλο και στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ενώ είχα μπροστά μου τον 12χρονο γιο μου μπροστά. Ο κ.Παπαδόπουλος τόλμησε να κάνει άσεμνες χειρονομίες μπροστά στον γιο μου. Οταν κατεβαίνω να δω την Εθνική ομάδα δεν ξέρω πως τυχαίνει να κάθεται πίσω μου για να νιώθω την ανάσα του. Του δίνω το μήνυμα όπως το είπα και χθες, δεν μας τρομάζει. Είμαστε μια φιλήσυχη οικογένεια, αγαπάμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αγαπάμε την ομάδα της πόλης μας. 

Ο κ.Παπαδόπουλος με πήρε τηλέφωνο το Πάσχα του 2019 και μου είπε ότι θα με βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι και θα με κάψει. Δεν με τρομάζει και του είπα και χθες, δεν έχω σωματοφύλακες στο σπίτι μου, υπάρχει βίντεο από χθες που μου ορμάει, έκανε τον υποβολέα στους συμβούλους μου. Του έκανα μήνυση για τα χθεσινά περιστατικά και θεωρώ πως κάποια στιγμή η ελληνική δικαιοσύνη θα λάβει μέτρα για να μπει κάποια στιγμή στην φυλακή. Εφερε συνοδούς μαζί του, φαίνεται στο βίντεο πως είναι μέσα στον χώρο ενώ δεν έχουν κανένα δικαίωμα να είναι εκεί. Ηταν και ο κ.Γρηγορίου από την πλευρά της ΑΕΚ, εγώ χθες πρώτη φορά τον γνώρισα. Υπάρχουν δημοσιεύματα που έχουν βγει πως η ΑΕΚ θέλει να πάρει την Ενωση και κανένας δεν θέλει να το διαψεύσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.