«Ο Στέφανος πλέον μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γενικός γραμματέας Ομοσπονδίας Τένις και πρόεδρος Ομοσπονδίας αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Σταματιάδης και μίλησε για το έπος του Στέφανου Τσιτσιπά να πετάξει εκτός με τρομερή ανατροπή τον σπουδαίο Ισπανό τενίστα, Ράφα Ναδάλ!

«Το περίμενα γιατί ο Στέφανος είναι σε ένα σημείο που μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Δεν μας εκπλήσσει τίποτα από αυτόν γιατί έχει εξελιχθεί πολύ. Δεν θυμόμουν ο Ναδάλ να χάνει από 2-0 σετ, μόνο να γυρνάει τέτοια ματς. Ήταν συγκλονιστικό παιχνίδι όπως εξελίχθηκε. Σημασία για εμάς είναι ότι κέρδισε ο Στέφανος και η Ελλάδα. Ίσως είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του. Ο Στέφανος είναι στην παγκόσμια ελίτ του τένις. Όταν γίνεται ένα Grand Slam κατατάσσεται στα φαβορί. 

Πιστεύω στον Στέφανο, έχει το μομέντουμ, έχει την ψυχολογία και μακάρι να δούμε έναν Έλληνα σε τελικό Grand Slam. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αργά η γρήγορα τροπαιούχος. Ο Τσιτσιπάς είναι πλήρης από άποψη τακτικής. Τώρα είναι θέμα μυαλού, ισορροπίας και αυτά τα έχει εξασφαλίσει φτάνοντας εκεί που είναι. Σίγουρα δουλεύει πολύ σωστά. Μην ξεχνάμε και την Μαρία Σάκκαρη. Σίγουρα, τα επόμενα δέκα χρόνια θα είναι το άθλημα που θα είναι αρεστό στη χώρα μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.