Παυλίδης: «Αυτά συμβαίνουν στην Ολλανδία, το έχω ρίξει στο μαγείρεμα»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Βίλεμ και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, Βαγγέλης Παυλίδης, και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ολλανδία με τον κορωνοϊό και τις αγαπημένες του συνήθειες αυτή την περίοδο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Παραμένω στην Ολλανδία, δεν μας επιτρέπεται να φύγουμε ούτε από την πόλη ούτε από την χώρα. Τις τελευταίες ημέρες τα μέτρα είναι πιο αυστηρά, η κυβέρνηση λέει να μείνει ο κόσμος στο σπίτι του, τα μαγαζιά δεν έχουν κλείσει εντελώς όπως στην Ελλάδα και δεν ξέρω το γιατί. Η ομάδα μου μας έχει δώσει συγκεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης και πρέπει να το ακολουθήσουμε μέχρι τις 6 Απριλίου, γιατί δεν μας επιτρέπεται να μαζευτούμε όλοι μαζί και να κάνουμε προπόνηση στο γήπεδο. 

Αυτό το διάστημα όλες οι ομάδες έχουν πρόβλημα, προσπαθούμε να κρατηθούμε σε καλή φυσική κατάσταση. Τον περισσότερο χρόνο τον περνάω μόνος μου, μιλάω με διάφορες συμπαίκτες μου. Η αγαπημένη μου ασχολία είναι η ξεκούραση και μαγειρεύω αρκετά, γιατί δεν μπορώ να φάω στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Σίγουρα θα χρειαστούμε χρόνο όταν θα επιστρέψουμε, αλλά αρχικά πρέπει να δούμε πόσο χρόνο θα διαρκέσει αυτός ο ιός. Μιλάω με τους δικούς μου ανθρώπους στην Ελλάδα, προσπαθούν να κάθονται όσο περισσότερο στο σπίτι».

Για το αν μίλησε με τον Ομοσπονδιακό προπονητή: «Μίλησα μια φορά με τον κόουτς της Εθνικής, περιμέναμε να έρθουν οι κλήσεις και έγινε αυτό που έγινε και ακυρώθηκαν όλα».

Για το αν θα μείνει και του χρόνου στην Βίλεμ: «Εχω κάνει μια πολύ καλή χρονιά και με την ομάδα και με την Εθνική, είμαστε σε καλή θέση. Με τον πανικό που υπάρχει είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.