Λουίς Κάστρο: «Η Μπενφίκα είναι ένα μικρό Πανεπιστήμιο, με πάνω από 1.000 εργαζόμενους»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε προπονητής του Παναιτωλικού και νυν της U-23 της Μπενφίκα, Λουίς Κάστρο και αναφέρθηκε στο πως δουλεύει η ομάδα της Λισαβόνας στις ακαδημίες της, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι απασχολεί πάνω από 1.000 εργαζόμενους.

«Δίνουμε μεγάλη βάση στον κάθε παίκτη ξεχωριστά κι αυτό το βλέπουμε την ανάπτυξή του. Δεν μας ενδιαφέρουν οι τίτλοι, αλλά πως θα αναπτυχθεί ο ποδοσφαιριστής. Στις μικρές ηλικίες η ομάδα είναι πρώτη παντού. Ο σύλλογος απασχολεί περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους. 16 άτομα δουλεύουν μόνο στην U-23 της Μπενφίκα που είμαι εγώ. 

Η καλύτερη ακαδημία στη χώρα είναι της Μπενφίκα. Για να καταλάβετε τι δουλειά γίνεται τέσσερις παίκτες πήραν μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι. Έχουμε άτομα για κάθε ρόλο. Έχουμε ανθρώπους που μαθαίνουν στους παίκτες πώς να χρησιμοποιούν τα social media και πώς να δίνουν συνεντεύξεις. Η Μπενφίκα είναι ένα μικρό Πανεπιστήμιο. Υπάρχει ένα εβδομαδιαίο ραντεβού όλων στον σύλλογο για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.