«Δεν μας απασχολεί η έδρα του γηπέδου αλλά να πάρουμε το Κύπελλο»

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο έφορος της γυναικείας ομάδας του χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, και μίλησε για τον τελικό με τη Νέα Ιωνία, το γήπεδο που επιλέχθηκε, τα εισιτήρια του τελικού και την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τελικό με τη Νέα Ιωνία και το γήπεδο που επιλέχθηκε: «Είναι η τρίτη φορά που έχουμε τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Δεν είναι κάτι που μας απασχολεί η έδρα του τελικού, αλλά μας απασχολεί η ουσία που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και να γίνει ένα ωραίος τελικός. Για να φτάσει μια ομάδα μακριά χρειάζονται πολλοί παράγοντες, αλλά για τον τελικό παίζει ρόλο η ψυχολογία των αθλητριών. Οι κακές γλώσσες λένε πως παίζει ρόλο και η διαιτησία. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τις τελευταίες ημέρες έχουν ταλαιπωρηθεί όλοι από ιώσεις αλλά είναι διαχειρίσιμο, δεν έχουμε τραυματισμούς πλην της Νούσια και είμαστε πανέτοιμοι για τον τελικό».

Για τα εισιτήρια του τελικού: «Υπάρχει μεγάλη ζήτηση, μας ζητάνε συνεχώς εισιτήρια οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και φίλαθλοι του αθλήματος, αύριο θα γίνει σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και θα ανακοινωθούν τα εισιτήρια. Το γήπεδο είναι μικρό, περίπου 600 θέσεων, οπότε δεν περιμένω πάνω από 400-500 εισιτήρια. Σίγουρα θα είναι πλειονότητα οι οπαδοί μας, θέλουμε να δει όλη η Ελλάδα την ομάδα που έχουμε και να πάρουμε το Κύπελλο».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.