«Δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο δεύτερο μέρος»

Πέτρος Χαριζακλής09 Φεβρουαρίου 2020

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στην καλή οργάνωση της ομάδας του στο πρώτο μέρος αλλά και στα θετικά που κρατάει ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα, σταθήκαμε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος, είχαμε καλή οργάνωση, είχαμε μια καλή στιγμή για να μπούμε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο γνωρίζαμε πως πρέπει τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά να είμαστε ανταγωνιστικοί, δεν τα καταφέραμε, ο ΠΑΟΚ έκανε 2-0 και 3-0. Κρατάω τα θετικά, είδα κάποια παιδιά, μένουν τρεις αγώνες και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα για το παιχνίδι της Δευτέρας».

«Αξίζουμε να μπούμε στα πλέι οφ»

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος, στάθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας του στο πρώτο μέρος αλλά και στο γεγονός πως επιχείρησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε μια καλή φάση με τον Σεμέδο, θέλαμε να κόψουμε τον ρυθμό του ΠΑΟΚ για να «κλέψουμε» το παιχνίδι, δεν έγινε αυτό. Ηρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο, κοιτάμε το παιχνίδι της Δευτέρας. Μέσα από το καλό ποδόσφαιρο πιστεύω πως θα βρεθούμε στα πλέι οφ, νομίζω πως το αξίζουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.