«Δεν κάναμε το 0-2 και το πληρώσαμε, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου05 Ιανουαρίου 2020

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος ανέλυσε, ακόμη, σε ποιους τομείς προβλημάτισε ο Δικέφαλος. «Συμφωνώ με αυτά που έχουν πει ο προπονητής και ο Μαυρίσιο. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, βάλαμε το πρώτο γκολ, είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε άλλα δύο ή τρία, δεν μπήκαν, αυτό είναι το ποδόσφαιρο» είπε αρχικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Τα γκολ του Αρη μας έριξαν ψυχολογικά. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρνο για να αλλάξουμε το αποτέλεσμα, αλλά το τρίτο τέρμα μας έριξε ακόμη περισσότερο. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια, αλλά δυστυχώς χάσαμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο.

Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να κάνουμε το 0-2 ή και το 0-3, όμως, μπήκαμε στα αποδυτήρια χάνοντας με 1-2. Είχαμε πρόβλημα στο τρανζίσιον. Στο πρώτο γκολ ο Αρης βγήκε από εκεί, ενώ το ξέραμε ότι στις αντεπιθέσεις είναι επικίνδυνος δεν κλείσαμε τον χώρο. Δεχθήκαμε, επίσης, δύο γκολ από στημένες μπάλες. Είχαμε γίνει καλύτεροι από ένα διάστημα και μετά σε αυτόν τον τομέα, αλλά σήμερα το πληρώσαμε».

Ρωτήθηκε για την απουσία του Κρέσπο και σημείωσε: «Πάντα υπάρχουν απουσίες σημαντικών παικτών, όπως ήταν του Κρέσπο, αλλά και του Βέρνμπλουμ και του Μαουρίσιο πιο πριν. Στο τελευταίο παιχνίδι, με τον Ατρόμητο, ήμασταν καλοί και χωρίς τον Κρέσπο. Θέλαμε να συνεχίσουμε το αήττητο, όμως, ο Αρης με τέσσερις φάσεις κέρδισε τον αγώνα».

Για το τέλος του αήττητου σερί υπογράμμισε: «Δεν νομίζω ότι μας ανησυχεί που σταμάτησε. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, όχι μόνο 1-2 χρόνια, αλλά από τότε που ανέλαβε ο κ. Σαββίδης το καλοκαίρι του 2012. Το ξέραμε ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν, δυστυχώς ήρθε σήμερα. Το μήνυμά μου είναι ότι πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι.

Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο σήμερα, είχαμε φάσεις και πρέπει από εδώ και πέρα να είμαστε ο ένας δίπλα στο άλλον. Οι φίλαθλοι ξέρουν τι έχουμε δώσει για να φτιάξουμε αυτό το αήττητο και, πλέον, θα δουλέψουμε για να επικρατήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.